TO SE U BRAKU UOPŠTE NE PODRAZUMEVA! Goca Tržan ovim rečima šokirala mnoge! Evo i kako vaspitava ćerku Lenu!

Autor:

Zabava

03.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca uvek iskrena do koske!

TO SE U BRAKU UOPŠTE NE PODRAZUMEVA! Goca Tržan ovim rečima šokirala mnoge! Evo i kako vaspitava ćerku Lenu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Goca Tržan kaže da ljubav u braku nije uvek zagarantovana, pa je potom progovorila o tome na koji način vaspitava ćerku.

Goca se dotakla i određenih parova koji ulaze u brak zbog materijalne koristi, pa šokirala izjavom da se ljubav u braku ne podrazumeva, već da je u pitanju kompenzacija novčanih sredstava kako bi se prehranila porodica.

Foto: Printscreen/K1 TV, Yotube/printscreen

Goca Trzan i Raša Novaković

 

Što si stariji imaš sve više iskustva, mladost je lepa ali često i glupa, nisam bila baš prepametna u mladosti, sve godine nose svoje, meni je trenutno mnogo lakše i mnogo se bolje osećam nego pre 20 godina. Ljubav se u braku ne podrazumeva, to je ekonomska i socijalna zajednica, i kada se stvara porodica u većini slučajeva se gleda ko koliko ima novca. Tako da što se tiče drugih ljudi to je na kraju njihov način i kome ja mogu da sudim, ja ne mogu hodati u tuđim cipelama - rekla je Goca, pa je dodala:

Foto: instagram.com

Goca Trzan i Raša Novaković i cerka Lena

 

- Svake godine nose neku svoju lepotu, moja ćerka se mnogo bolje snalazi u ovoj atmosferi i mnogo joj više priliči ova generacija. Njene drugarica dolaze da mi traže savete a nju bude sramota, većinom me pitaju o muško-ženskim odnosima, vaspitavam svoje dete da ako napravi neku glupost da ne razmišlja ubiće me mama nego da možemo da rešimo svaki problem. Mislim da ona nema problema toliko u odrastanju niti ih je ikad pravila, u tim godinama je važno da nauči kako da preradi svoje emocije i ako budu povređeni kako to da svare. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading