OVO JE RADILA JELENA ĐOKOVIĆ PRE NOVAKA: Plata sa kojom ne može da se PREŽIVI, a tek kad vidite o čemu je reč

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga našeg tenisera nije bila ni približno imućna kao što je danas.

OVO JE RADILA JELENA ĐOKOVIĆ PRE NOVAKA: Plata sa kojom ne može da se PREŽIVI, a tek kad vidite o čemu je reč

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Jelena i Novak

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, potiče iz skromne porodice. Njena prijateljica iz odeljenja otkriva detalje o njenom trudu da ostvari svoje ciljeve i kako je uspela da se izbori za visoko obrazovanje, uprkos izazovima sa kojima se suočavala.

Jelena je oduvek bila drugačija od svojih vršnjaka, ističe njena prijateljica. Imala je izraženu ambiciju i želju da se istakne, ali je to često nailazilo na nerazumevanje okoline. Uporna u svojim namerama, želela je da istovremeno trenira, uči i radi, što je bilo teško za druge da shvate, objasnila je za "Svet".

- Jelena je uvek bila drugačija od svih nas, bila je ambiciozna devojčica. Imala je probleme da se uklopi u društvo zbog toga. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu baš najbolje razumeli - počela je priču dama koja je usput napomenula da ne želi da joj se spominje ime. No, ipak o drugarici je nastavila da iznosi detalje.

Foto: PRofimedia

Jelenina drugarica iz odeljanja otkrila detalje od njoj


Njena upornost i istrajnost omogućile su joj da stekne visoko obrazovanje, uprkos izazovima koje je morala da prevaziđe.

- Sada, kada gledam sa ove distance, dobro je što je bila vredna i uporna devojka. Trenirala je tenis čitavu osnovnu školu i otud datira njeno poznanstvo sa Novakom. Sestra i ona želele su da odu u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvare bile su sportske stipendije pošto im roditelji nisu imali novca - istakla je njena prijateljica.

- Sestra je prva otišla i to je za Jelenu bio veliki šok, jer je za nju izuzetno vezana - kazala je prijateljica Novakove supruge, i za sam kraj otkrila gde je Novakova izabranica radila i koliku je platu imala.

- Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara. Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je veoma vredna, pedantna, povučena. Svi danas u toj kladionici pričaju lepo o njoj. Radila je nekoliko meseci i o tom iskustvu otvoreno govori, to ne krije. Kasnije je bila promoterka na raznim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading