IZ ZVEZDE SIGURNI: SRĐAN JOVANOVIĆ UOPŠTE NIJE IMAO PRAVA DA SE MEŠA! Evo i zašto!

Autor:

Sport

25.02.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To je direktno kršenje pravila igre i suđenja"

IZ ZVEZDE SIGURNI: SRĐAN JOVANOVIĆ UOPŠTE NIJE IMAO PRAVA DA SE MEŠA! Evo i zašto!

Foto: Starsport

Nakon meča u Surdulici gde je Partizan juče slavio nad Radnikom sa 2:1 i sudijske odluke koja je izazvala buru, iz Crvene zvezde je stiglo saopštenje u kom se oštro osuđuje potez Srđana Jovanovića iz VAR sobe.

Republika je stupila u kontakt sa čelnicima kluba kako bi dobila detaljnije informacije oko nezadovoljstva i dobila sledeći odgovor:

- VAR ne treba da sudi, samo da gleda je li namerna i očigledna greška, kao na primer ima li kontakta ili ne. Srđan Jovanović nije imao prava da se meša uopšte, VAR se aktivira samo kad sudija nešto ne vidi ili napravi očiglednu grešku. To je direktno kršenje pravila igre i suđenja - rečeno nam je iz kluba, uz aludiranje na reči iskusnih sudija posle meča PSV-Dortmund koji su bili mišljenja da je Jovanović pogrešio kada je dosudio penal domaćem timu, te da je VAR tada trebalo da reaguje, kao i da tehnologija ne treba da "sudi" utakmicu.

 

 

Podsetimo, ovako je izgledalo saopštenje iz Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao.

Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. 

Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala - poručili su sa Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading