ZVEZDA ZGROŽENA DEŠAVANJIMA U SURDULICI: Crveno-beli zahtevaju da se Srđanu Jovanoviću ZABRANI pristup utakmicama večitih rivala!

Autor: P. Z.

Sport

24.02.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije besan zbog reakcija pomenutog arbitra iz VAR sobe tokom meča Radnika i Partizana.

ZVEZDA ZGROŽENA DEŠAVANJIMA U SURDULICI: Crveno-beli zahtevaju da se Srđanu Jovanoviću ZABRANI pristup utakmicama večitih rivala!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana osvojili su nova tri boda u Superligi Srbije, pošto su u 22. kolu slavili na gostovanju Radniku.

Međutim, meč u Surdulici nije prošao mirno. Naprotiv, podigao je veliku prašinu, a kao rezultat svega dobili smo saopštenje FK Crvena zvezda.

Republika

Foto: Starsport

Večiti derbi

Poruku kluba iz Ljutice Bogdana, prenosimo u celosti.

- Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao.

Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. 

Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala - poručili su sa Marakane.

Podsetimo, u narednom kolu Superlige Crvena zvezda gostuje TSC-u, dok Partizan dočekuje ekipu Železničara, a onda sledi poslastica u vidu 172. večitog derbija na Marakani.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading