JOVIĆ SPAŠAVA MILAN: Luka zatresao mrežu u Ligi Evrope! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.02.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Overava" prolaz svog tima.

JOVIĆ SPAŠAVA MILAN: Luka zatresao mrežu u Ligi Evrope! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub Milan trenutno igra utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Rena u gostima, a nakon početnog šoka i primljenog gola, "rosoneri" su uspeli da se izdignu i poravnaju rezultat na 1:1 u 22. minutu preko Luke Jovića.

 

Sjajno je reagovao glavom na centaršut napadač srpske reprezentacije i tako ponovo pokazao koliko znači Piolijevom timu. Do kraja utakmice ima još mnogo da se igra, a, podsetimo, gostujući tim imao je pred ovaj susret tri gola prednosti koja su stečena prošle sedmice u Milanu. S toga, prolaz "rosonera" je izvestan, ali je meč za sada veoma dinamičan, te je moguće da vidimo sve, a možda i novi gol Luke.

Podsetimo, nedavno su fudbaleri Milana poraženi od Monce u gostima rezultatom 4:2, u 25. kolu Serije A, a veliku ulogu u tome odigrao je upravo Luka Jović.

Reprezentativac Srbije je imao duel bez lopte sa defanzivcem Monce Armandom Icom, koji se završio tako što je Jović udario protivnika u glavu.

Glavni sudija meča Andrea Kolombo je prvo pokazao žuti karton Luki, ali je ubrzo dobio poziv iz VAR sobe da pogleda snimak. Kada je video šta je Srbin uradio, arbitar je poništio svoju prvobitnu odluku i pokazao je Joviću direktan crveni karton. 

Discpilinska komisija Serije A bila jen oštra prema Luki, a Jović je dobio suspenziju u naredne dve utakmice Milana.

Srpski napadač će tako propustiti duele protiv Atalante i Lacija.

Ipak, čini se da mu to ne predstavlja problem da "rešeta" mreže, već će samo na kratko promeniti državu u kojoj to čini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading