LIGA EVROPE: Milan DEKLASIRAO Ren, Janković PLESAO protiv BRAGE!

Autor:

Sport

15.02.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve utakmice u Evropi su danas završene.

LIGA EVROPE: Milan DEKLASIRAO Ren, Janković PLESAO protiv BRAGE!

Foto: www.profimedia.rs

Završene su preostale četiri utakmice plej-ofa nokaut faze Lige Evrope. Fudbaleri Milana su dominirali protiv francuskog Rena na San Siru. Epitet igrača utakmice poneo je Ruben Loftus-Čik, postigavši prva dva gola za Rosonere, oba udarcima glavom. Milan je poveo nakon pola sata igre, a drugi gol pao je na samom početku drugog poluvremena. U 53. minutu na semaforu je već pisalo 3:0, nakon najlepše akcije na meču koju je majstorski realizovao Rafael Leao.


Benfika je imala težak meč protiv Tuluza, gde je Rafa Silva u prvom poluvremenu pogodio okvir gola, a domaći tim je uspeo da izjednači u 75. minutu. Međutim, zahvaljujući pozivu iz VAR sobe, Benfika je dobila penal u sudijskoj nadoknadi vremena i uspela da postigne pobedonosni gol, ostvarivši neočekivan rezultat u Portugalu.

Ekipa Karabaga iz Azerbejdžana savladala je domaću Bragu sa 3:1, ostvarivši neočekivanu pobedu. Bivši fudbaler Partizana Marko Janković postigao je gol iz jedanaesterca, a bio je akter i izjednačujućeg gola u finišu prvog poluvremena. Gosti su postigli čak tri gola u drugom poluvremenu, a francuski internacionalac marokanskog porekla Abdelah Zubir istakao se sa dva gola.

Foto: Starsport

Marko Janković u dresu Partizana


Duel između Lansa i Frajburga završen je bez golova, iako su gosti iz Nemačke bili izuzetno opasni tokom meča. Rezultati prvih utakmica plej-ofa nokaut faze Lige Evrope su pokazali da su fudbaleri Milana, Benfike, Karabaga i Frajburga ostvarili značajne rezultate, dok je duel između Lansa i Frajburga završen bez golova.

U ostalim mečevima ranije danas, Fajenord je odigrao nerešeno sa Romom 1:1, Galata je savaladala Spartu iz Praga 3:2, Šahtor je remizirao sa Olimpikom iz Marseja 2:2 i Jang Bojsi su izgubili od Sportinga rezultatom 1:3. 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading