TAMNA STRANA FUDBALA: Najboljem srpskom sudiji Srđanu JOVANOVIĆU PRETE SMRĆU!

Autor: M. M.

Sport

21.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arbitar meča PSV - Dortmund izazvao gnev navijača na mrežama nakon meča Lige šampiona.

TAMNA STRANA FUDBALA: Najboljem srpskom sudiji Srđanu JOVANOVIĆU PRETE SMRĆU!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović našao se na udaru navijača na društvenim mrežama nakon utakmice PSV - Dortmund u Ligi šampiona. Pojedinci su otišli predaleko do teme mere da se na Iksu mogu pronaći i odvratne psovke i pretnje smrću pod tagom Srđan Jovanović.

A šta se zapravo desilo. Donijel Malen je dao prvi gol za prednost Borusije u 24. minutu, a Luk de Jong je izjednačio s penala u 55. minutu. Najstrožu kaznu skrivio je Mats Humels startom nad Malikom Tilmanom, a Jovanović je posle konsultacije s VAR sobom pokazao na belu tačku.

 

 

- Dobro jutro svima, želim vam sve najbolje, osim Srđanu Jovanoviću. On može da se probudi i po*ebe svoju mamu - poručio je vulgarni navijač Borusije iz Dortmunda, dok je drugi uz Srbinovo ime i prezime, čini se na francuskom, napisao reč smrt.

 

 

Glasan u kritikama bio je i sam Humels.

- Tviter je čekao na ovo. Tviter će da dobije. Kakav smešan penal protiv nas. Ponovo! Ne mogu da verujem da je doneta odluka kao ova ili kao protiv Čelsija i PSŽ u vreme kad imamo VAR - napisao je Nemac, dok je Edin Terzić, trener "milionera", bio nešto blaži:

Foto: www.profimedia.rs

Nemci besni na Jovanovića

 

- Napravili smo previše jedanaesteraca tokom prvog dela sezone. Najbolji način da izbegnemo penale jeste da ne dozvolite protivniku da vam uđe u okvir. Ova situacija je nastala jer se nismo branili kako treba. U takvim situacijama manevrišemo. Ali možemo završiti posao kod kuće za tri sedmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading