HRVATI U ŠOKU! Ovo od Novaka NISU OČEKIVALI! Đoković ih potpuno IZNENADIO!

Autor:

Sport

21.02.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser pokazao još jednom koliko je veliki.

HRVATI U ŠOKU! Ovo od Novaka NISU OČEKIVALI! Đoković ih potpuno IZNENADIO!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je iskoristio da se na društvenim mrežama oprosti od Iva Karlovića, koji je danas zvanično završio svoju karijeru.

Srpski as je na svom Instagram profilu uputio reči pohvale i zahvalnosti hrvatskom teniskom džinu, ističući njegov najoriginalniji savet koji je ikada dobio za servis.

Ovaj gest nije prošao nezapaženo, jer je čak i na naslovnim stranama pojedinih hrvatskih medija osvanula Đokovićeva poruka, dok je Slobodna Dalmacija naslovila priču rečima: "Karlović objavio kraj, nižu se komentari, a ovaj velikog Novaka Đokovića baš ubada u srce, kako će reagovati Ivanišević?"

Foto: printscreen/Instagram

Komentar Novaka Đokovića na profilu Karlovića

Teniski džin sa neodbranjivim servisom

Ivo Karlović je tokom svoje karijere osvojio osam titula, a najbolji plasman na ATP listi mu je bio 14. mesto. Ono što ga je izdvajalo od ostalih tenisera bio je njegov superiorni servis, koji je često bio neodbranjiv za rivale. Visok 211 centimetara, Karlović je slao prave "gromove" ka svojim protivnicima, a upravo je taj neuhvatljivi servis bio ključan faktor u njegovom uspehu na teniskim terenima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Karlovic (@ivokarlovic)

 

Međusobni susreti sa Novakom Đokovićem

Karlović je uspeo da ostvari više pobeda nego poraza u duelima sa Noletom, što je impresivan podatak s obzirom na Đokovićevu dominaciju u svetu tenisa. Odigrali su ukupno tri meča, od kojih je Karlović slavio u dva, uključujući i poslednji duel 2015. godine na ATP turniru u Dohi, kada je uspeo da pobedi Srbina posle preokreta.

Kraj jedne ere

Poslednji meč Ivo Karlović odigrao je 2021. godine na US openu, gde je eliminisan od Rusa Andreja Rubljova. Saopštivši kraj svoje takmičarske karijere, Hrvat je završio jedno značajno poglavlje teniske istorije, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag svojim impresivnim servisom i postignućima na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading