UJED KOJI MU JE PROMENIO KARIJERU! Suarez se prisetio POMRAČENJA koji ceo svet PAMTI! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.02.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urugvajac je posle toga krenuo uzlaznom putanjom.

UJED KOJI MU JE PROMENIO KARIJERU! Suarez se prisetio POMRAČENJA koji ceo svet PAMTI! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Luis Suarez ujeda Branislava Ivanovića

Bez dileme jedan od najboljih urugvajskih fudbalera u istoriji Luis Suarez (37) je bio član čuvene "MSN" generacije Barselone (Mesi, Nejmar, Suarez) koja je harala Evropom početkom druge decenije ovog veka.

Sada je otkrio kako nije ni trebao da zaduži dres katalonskog kluba, već Real Madrida. Iskusni napadač koji trenutno nastupa za Inter Majami, zajedno s nekadašnjim saigračima iz Barselone Lionelom Mesijem, Serhiom Buskecom i Đordijem Albom, u razgovoru za "DelSol" istakao je da se sve dogovorio sa Realom.

- Pre početka Svetskog prvenstva 2014. godine pregovarao sam s Realom i sve je bilo dogovoreno. Dogovorili smo se da ja dođem, a da prodaju Karima Benzemu u Arsenal - rekao je Suarez, koji je tada nastupao za Liverpul.

Međutim, tokom utakmice trećeg kola grupe D između Urugvaja i Italije u 79. minutu, Suarez je ugrizao za rame Đorđa Kjelinija.

Sudija Marko Rodrigez mu nije pokazao karton zbog toga, Urugvaj je ostao sa 11 igrača i samo dve minute kasnije stigao do gola za 1:0 i pobedu kojom je prošao u osminu finala, a Italijane poslao kući.

Ipak, FIFA je nakon pregledanog snimka suspendovala Suareza na četiri meseca i to je bio trenutak u kojem je Real odustao od njega.

Madriđani nisu hteli da rizikuju, jer je to bio već treći put da Suarez grize protivničke igrače na utakmici. Podsetimo, dok je igrao za Ajaks je je ugrizao Otmana Bakala iz PSV Ajndhovena, a u dresu Liverpula, čega se svi srpski navijači sećaju, Čelsijevog Branislava Ivanovića, bivšeg kapitena "orlova".

- Real je odustao a Barselona, koja se i ranije raspitivala za mene, je i pored moje suspenzije želela da potpiše ugovor. Uvek ću im biti zahvalan zbog toga - otkrio je Luis Suarez.

Katalonci su ga angažovali za 80.000.000 evra, a on je u dresu Barselone upisao 195 golova i 113 asistencija u 283 mečeva, kao deo čuvene generacije koja je osvojila sve što se moglo osvojiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading