KO ĆE BITI TUHELOV NASLEDNIK? Poznati svi kandidati za mesto trenera Bajerna!

Autor: P. Z.

Sport

21.02.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavarci sastavili spisak od pet imena.

KO ĆE BITI TUHELOV NASLEDNIK? Poznati svi kandidati za mesto trenera Bajerna!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Tuhel

Nakon što je obavio niz razgovora s čelnicima Bajerna iz Minhena, Tomas Tuhel će se sporazumno razići sa klubom na kraju sezone.

Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, ali i pokrenulo pitanje ko će biti Tuhelov naslednik. Klub iz Minhena je već uveliko u potrazi za novim trenerom, a spekuliše se o nekoliko ozbiljnih kandidata.

Kako prenose pojedini nemački mediji, među najozbiljnijim kandidatima za mesto trenera Bajerna su Ole Gunar Solskjer, Ćabi Alonso, Zinedin Zidan, Antonio Konte i Sebastijan Henes.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ole Gunar Solskjer

Ono što je iznenadilo mnoge jeste prisustvo imena poput Olea Gunara Solskjera, koji je doneo Ligu šampiona Mančester junajtedu 1999. godine upravo protiv Bajerna, kao i Ćabija Alonsa, koji se već na početku trenerske karijere dokazao kao talentovan trener, ali u ovom momentu vodi Bajer Leverkuzen ka prvoj tituli u istoriji kluba.

Zinedin Zidan, iako bez posla od 2021. godine, možda bi mogao da se nađe na klupi Bajerna, ali postoje određene prepreke. Naime, pitanje je da li bi Zidan pristao na platu koja bi bila ponuđena drugim kandidatima, a takođe, jezička barijera (ne zna nemački jezik) takođe može biti prepreka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Antonio Konte se takođe našao na spisku potencijalnih kandidata za trenera Bajerna. Poziv ovakvog kalibra sigurno bi bio među onim pozivima koji se ne odbijaju, a Konte se već dokazao u klubovima poput Intera, Čelsija i Juventusa.

Poslednje, ali svakako ne i najmanje važno ime na spisku je Sebastijan Henes. Mladi Nemac je dokazao svoj talenat u Štutgartu, a činjenica da je ponikao u trenerskoj školi Bajerna svakako mu ide u prilog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading