BAVARCI PRESEKLI: Rastaju se Bajern i Tuhel!

Autor: P. Z.

Sport

21.02.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački trener nije zadovoljio u Minhenu.

BAVARCI PRESEKLI: Rastaju se Bajern i Tuhel!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Tuhel

Fudbalski klub Bajern iz Minhena doneo je odluku da prekine saradnju sa trenerom Tomasom Tuhelom na kraju sezone zbog loših rezultata, potvrdili su Bavarci.

Nakon niza loših rezultata u prvenstvu i Ligi šampiona, uprava kluba je donela odluku da se rastane sa aktuelnim trenerom, ali tek kada se sezona okonča.

Nakon poraza od Bajera iz Leverkuzena, Lacija i Bohuma, aktuelni šampion se suočava sa izazovima koji su doveli do odluke o prekidu saradnje sa Tuhelom. Ova sezona bi mogla da bude prva bez osvojenog trofeja još od 2011/2012, što je dodatno uticalo na odluku uprave kluba.

Tomas Tuhel je preuzeo Bajern u martu 2023. godine, ali nakon niza loših rezultata, postignut je dogovor o raskidu saradnje na kraju sezone.

Otkad je seo na klupu Bavaraca, Tuhel je ekipu vodio na 44 utakmice, a upisao je 28 pobeda, pet remija i 11 poraza, uz gol razliku 100:54. Pre Bajerna, Tuhel je vodio Čelsi, Pari Sen Žermen, Borusiju Dortmund i Majnc.

Za sada nije poznato ko bi mogao da bude Tuhelov naslednik, ali Bajern ima fore do leta da pronađe čoveka koji bi klubu morao da vrati prepoznatljiv sjaj.

Sa druge strane, iako navijači nisu zadovoljni kako je Tuhel radio svoj posao i vodio tim, neki su ubeđeni da nije on glavni krivac za sve je realnije potpuno sušnu sezonu, već "virus Totenhem", koji je u klub doneo Hari Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading