SVE PRIČE SU ZAVRŠENE: MBAPE JE REALOV! Španci tvrde da je saga KONAČNO gotova!

Autor:

Sport

19.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da sada nema prostora za promene.

SVE PRIČE SU ZAVRŠENE: MBAPE JE REALOV! Španci tvrde da je saga KONAČNO gotova!

Foto: Tanjug/AP

Mbape

Fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Francuske, Kilijan Mbape, karijeru će nastaviti u Real Madridu. Prema informacijama koje je prenela "Marka", Mbape je potpisao petogodišnji ugovor sa španskim klubom, koji će stupiti na snagu 1. jula 2024. godine.

Nakon nekoliko nedelja pregovora, dogovor je konačno postignut, a transfer će biti okončan na leto kada Mbape postane slobodan igrač, prelazeći u redove Real Madrida bez obeštećenja. S obzirom da je moguće pregovarati u poslednjih šest meseci ugovora sa drugim klubovima, deluje da je Kilijan iskoristio ovu opciju i zvanično postao "Los Blankos". 

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape


Prema informacijama, Mbape će u Real Madridu  za  potpis dobiti 130.000.000 evra. Iznos plate je i dalje nejasan, pošto saznanja "Marke" glase da će ona prosečno biti 26.000.000 evra, ali se list ograđuje navodeći da nema potvrdu te cifre i da je po ranijim informacijama u pitanju cifra između 15 i 20 miliona evra.

Kilijan Mbape je stigao u PSŽ 2017. godine iz Monaka i za klub iz Pariza odigrao je 31 meč u ovoj sezoni, postigavši impresivnih 32 gola. Bio je ključni igrač ekipa, koja je prema ulaganjima, potpuno podbacila na evropskoj pozornici.

Ovim transferom, Real Madrid će dobiti jednog od najtalentovanijih fudbalera današnjice, dok će Mbape dobiti priliku da pokaže svoj talenat u najvećem klubu na svetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading