OVO NIJE NORMALNO! Real za Mbapea troši POLA MILIJARDE?!

Autor:

Sport

17.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumanuta cifra je u pitanju.

OVO NIJE NORMALNO! Real za Mbapea troši POLA MILIJARDE?!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Fudbalski svet bruji o mogućem transferu Kilijana Mbapea iz PSŽ u Real Madrid. Španski mediji su objavili detalje koji bi mogli da šokiraju planetu, a list "AS" navodi da je transfer gotova stvar i da će iznositi neverovatnih pola milijarde evra u narednih pet godina.

Real Madrid će za Mbapea izdvojiti 128.000.000 evra odmah, dok će preostalih 265.000.000 evra obezbediti kroz kredit. Ova ogromna suma pokazuje ozbiljnost kluba u nameri da dovede francuskog fudbalera, a delimično je omogućena i zbog prihoda od novog stadiona.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape


Novi stadion Reala pružiće klubu dodatni prostor za finansijske transakcije poput ovakvog transfera. Očekuje se da će klub imati značajne prihode koji će omogućiti izdvajanje ogromnih suma novca za pojačanja poput Mbapea i Halandaa.

Kako bi finansijski omogućio ovakav transfer, Real Madrid je skratio plate igračima, dok se očekuje da će Mbape dobiti astronomske sume, uključujući i rekordnu platu koja će biti ključni faktor u celom poslu. Pominje se i mogući odlazak Luke Modrića, usled velikih primaja Francuza. 

Pored mogućeg dolaska Mbapea, španski mediji spekulišu i o dolasku Erlinga Halandaa u Real Madrid. List "AS" ističe da je predsednik kluba, Florentino Perez, spreman da predstavi nove "galaktikose" i da bi narednu sezonu mogli da vidimo dvojac Mbape - Haland u dresu Reala.

Kako se bliži potencijalni transfer, fudbalski svet sa nestrpljenjem iščekuje zvaničnu potvrdu ovih vesti. Očekuje se da bi ovakav transfer mogao da postavi nove standarde u fudbalskom svetu i da će Real Madrid još jednom potvrditi svoj status jednog od najvećih klubova na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading