"BOMBA" U MADRIDU: Real dovodi JEDNOG OD NAJBOLJIH na svetu!

Autor:

Sport

15.02.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani se ne šale.

"BOMBA" U MADRIDU: Real dovodi JEDNOG OD NAJBOLJIH na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna iz Minhena

Prema informacijama koje je objavio "Relevo", fudbalski klub Real Madrid je blizu dogovora sa levim bekom minhenskog Bajerna, Alfonsom Dejvisom.

Iako je Dejvis pristao na uslove Reala, preostaje da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja za ovog talentovanog fudbalera čiji ugovor ističe na leto 2025. godine.

Ova vest je izazvala optimizam u "kraljevskom klubu", s obzirom da je Dejvis odbio sve ponude Bajerna o produžetku saradnje.



Alfonsa Dejvisa, koji je u Bajernu od 2019. godine, tokom proteklih sezona postao je jedan od najboljih bekova na svetu.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Alfonso Dejvis

 

Njegov uspon i kvalitet igre privukli su pažnju fudbalske javnosti, te je postao značajan igrač u timu Bajerna.

Sa izuzetnim fudbalskim veštinama i sposobnošću da doprinese kako u odbrani tako i u napadu, Dejvis je stekao reputaciju vrhunskog igrača na svojoj poziciji.


Jedna od interesantnih činjenica u vezi sa transferom Alfonsoa Dejvisa je njegovo odbijanje ponuda Bajerna za produžetak ugovora. To govori o njegovoj želji da istraži nove mogućnosti i izazove u svojoj karijeri, kao i o tome koliko je Real Madrid uspeo da privuče pažnju ovog talentovanog fudbalera.


Iako se Dejvis složio sa uslovima Reala, ostaje da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja za transfer. Pregovori oko ovog pitanja će biti od presudnog značaja za realizaciju transfera, a očekuje se da će Real Madrid uložiti napore kako bi obezbedio dolazak talentovanog levog beka u svoje redove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading