GORI PARIZ! Saga je KONAČNO završena! Mbape ODLAZI na kraju sezone!

Autor:

Sport

15.02.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je izgleda stvarno kraj.

GORI PARIZ! Saga je KONAČNO završena! Mbape ODLAZI na kraju sezone!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Prema informacijama koje su preneli "The Athletic" i "RMC", a potvrdila i "MARCA", Kilijan Mbape će napustiti PSŽ na kraju tekuće sezone. Francuz je odlučio da ne produži ugovor sa ovim klubom, u koji je stigao leta 2017. Ovo predstavlja kraj jednog od najdugotrajnijih fudbalskih sapunica u istoriji.

Iako Mbape još uvek nije otkrio gde će igrati naredne godine, fudbalski svet veruje da će Real Madrid biti njegova sledeća destinacija. Međutim, "Los Blankosi" za sada ostaju nemi po pitanju ove spekulacije.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape


Odlazak jednog od najtalentovanijih fudbalera današnjice izaziva veliko interesovanje širom sveta. Mbappe je bio ključni igrač PSŽ od svog dolaska, a njegov odlazak izaziva različite reakcije među navijačima i stručnjacima.

Odlazak Mbappea izaziva različite reakcije među navijačima PSŽ, ali i ljubiteljima fudbala uopšte. Mnogi su iznenađeni ovom vesti, dok neki već nagađaju o mogućim zamenskim igračima koji bi mogli da popune prazninu koju će Mbappe ostaviti.


Kako se bliži kraj sezone, fudbalski svet sa nestrpljenjem očekuje zvaničnu potvrdu Mbapeovog sledećeg koraka. Njegov odlazak iz PSŽ predstavljaće veliki gubitak za francuski klub, ali istovremeno otvara vrata za nove mogućnosti kako za samog igrača, tako i za klubove koji su zainteresovani da ga dovedu u svoje redove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading