IZBODENI NOŽEM U MIRIJEVU! Tinejdžeri napadnuti u tuči u autobusu na liniji 27, DVOJICA MALOLETNIKA TEŠKO POVREĐENA!

Autor: M.B.

Hronika

19.02.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča na autobuskoj stanici u Mirijevu.

IZBODENI NOŽEM U MIRIJEVU! Tinejdžeri napadnuti u tuči u autobusu na liniji 27, DVOJICA MALOLETNIKA TEŠKO POVREĐENA!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Četiri osobe su povređene u tuči koja se dogodila oko ponoći na autobuskoj stanici u Ulici Jovanke Radaković u Mirijevu. U tuči koja se dogodila u autobusu koji saobraća na liniji 27, učestvovalo je više osoba, a četvorici muškaraca su nanete povrede nožem. Među povređenima bila su tri maloletnika i jedan punoletni mladić.

Povrede i hitna pomoć

Trojica maloletnika, dvojica starih 16 i jedan star 17 godina, zadobili su teške telesne povrede i hitno su prevezeni u Tiršovu. Pomenuta zdravstvena ustanova je potvrdila da su 16-godišnjaci prebačeni u bolnicu, zajedno sa starijim tinejdžerom.

Druga tuča u Mirijevu

Ovo nije bila jedina incidentna situacija u Mirijevu te noći, budući da je sat vremena pre ove tuče, motkama brutalno pretučen mladić M.Š. Policija ispituje da li su ova dva incidenta povezana.

Policija je reagovala na obe situacije, i istražuje okolnosti oba slučaja. Ostaje da se vidi da li će biti pronađena veza između ova dva događaja, kao i da li postoje dodatne informacije o motivima i učesnicima tuča.
 

Podsetimo, mladić M.Š. (23) postao je žrtva brutalnog napada koji se dogodio sinoć na Paliluli, kada su ga motkama izudarala više napadača. Kako je ranije objavljeno, M.Š. je teško povređen u tuči koja se sinoć odigrala oko 22 sata u Ulici Dečja u Mirijevu.


Hitna pomoć bez svesti prevezla povređenog mladića u Urgentni centar

Nakon napada, obaveštena je Hitna pomoć koja je bez svesti prevezla povređenog mladića u Urgentni centar. Prema izvorima, M.Š. je zadobio ozbiljne telesne povrede u ovom brutalnom napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading