IDEMO NA IZBORE AKO U NAREDNIH DESET DANA NE DOĐE DO DOGOVORA SA "MI - GLAS IZ NARODA"! Aleksandar Šapić se obraća građanima prestonice!

Autor:

Vesti

19.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji gradonačelnik Beograda obraća se javnosti.

IDEMO NA IZBORE AKO U NAREDNIH DESET DANA NE DOĐE DO DOGOVORA SA "MI - GLAS IZ NARODA"! Aleksandar Šapić se obraća građanima prestonice!

Foto: Pink

Ispred Gradske skupštine Aleksandar Šapić se obraća i govori o formiranju vlasti u Beogradu. Kako je naveo, SNS je podigao lestvicu i insistira na potpunom legitimitetu. Ukoliko ga ne bude bilo, kaže, Beograd će ići na nove izbore.

- Svi su se evidentirali i stvorili uslove za održavanje Skupštine koja je zakazana. Termin je bio 21. februar, a ona je zakazana za 19. Mi ćemo danas otvoriti Skupštinu, odlučili smo se da podignemo lestvicu legimiteta - rekao je Šapić.

Šapić je istakao da će se ova odluka znati u narednih desetak dana.

- Ukoliko za desetak dana ne dođe do jedinstvenog stava na izbornoj listi "Alaksandar Jerković- Mi glas iz naroda" idemo na na nove izbore - istakao je Šapić.

O opoziciji i izjavama Branimira Nestorovića

Potom se osvrnuo i na izjave Branimira Nestorovića, kao i na ponašanje opozicije.

- Nestorović nam je tada dao jednu etiketu ljudi koji nešto muljaju, varaju, i pokušavaju da urade nešto na način koji je suprotan moralu, i zato smo se odlučili da moralnu lestvicu legimiteta podignemo. Podsetiću vas da oni koji nas danas najviše optužuju za nemoral su upravo oni koji ne bi postojali na političkoj sceni da nije bilo nemorala. Takođe, 2007. godine im nije bilo nemoralno da sa strankom koju su 2004. skinuli sa vlasti i borili se protiv njih, da se sa njima udruže kako bi dobili gradonačelnika Koštunicu - rekao je on i dodao:

- I oni nama morališu, jer su oni jedini istinit pravi moralni sud. -

Planiraju se veliki radovi u Beogradu do 2027. godine, kazao je.

- Stvarno želimo da zbog Ekspa 2027 promenimo Beograd više nego poslednjih 10 godina, i zato smo se odlučili da ukoliko ovih 10 dana ne dođe do nekih ujedinjenja da će se ići na izbore zbog svega šta smo pripremili. Najverovatnije ćemo se naći u istoj situaciji 2 ili 3 meseca nakon1 izbora, ali tu odgovornost će podneti oni koji ne shvataju važnost ovog trenutka - istakao je on.

- Godina 2027. će biti godina kada će se uveliko videti rezultati, kada će se uveliko uvesti prva linija metroa, kada će biti završena autobuska stanica, dva mosta, železnička pruga od aerodroma do centra Beograda! Nama treba srpska vlast, a ne kvazijugoslovenska! Prošle izbore su detaljno pratile komšije iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, i to vam pokazuje da se ovde ne radi o tome da li je neko vama simpatičan ili ne, već da li če ovde bu Beogradu biti uprava koja će nas vratiti 20, 30 godina unazad. -

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading