"CECA JE PLAKALA I GRLILA ME": Milica Janevski otkrila sve o susretu s pevačicom na premijeri filma o Džeju!

Autor:

Zabava

19.02.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica je dočarala lik Marine Tucaković.

"CECA JE PLAKALA I GRLILA ME": Milica Janevski otkrila sve o susretu s pevačicom na premijeri filma o Džeju!

Foto: Pelicula production

Film "Nedelja" dosad je pogledalo više od 400.000 ljudi u bioskopima širom Srbije i regiona. Veliku pažnju javnosti izazvala je priča o pevaču Džeju Ramadanovskom, a mediji su budno pratili reakcije poznatih koji su bili prijatelji i saradnici Džeja.

Jednu od najupečatljivijih uloga odigrala je Milica Janevski, koja je dočarala lik Marine Tucaković. Njeno oživljavanje slavne autorke nekih od najlepših pesama dočekano s aplauzom i rečima hvale.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATA Images/M.M., ST/Dragan Kadić

 

Glumica je ispričala da je najveći kompliment dobila od Aleksandra Radulovića Fute, Marininog supruga, kao i da je doživela veoma emotivne trenutke sa Svetlanom Ražnatović Cecom.

Kada je pogledao te scene, rekao je: "To je to. To je moja Marina." To je najveći kompliment koji mogu da dobijem. Čak mi je i Ceca prišla na premijeri, vidno potrešena i uplakana imala je potrebu da me zagrli i da mi kaže da je to ona (Marina Tucaković, prim. aut) i šta je ona za sve nju uradila i da nije bilo Marine, ne bi bilo njene karijere takve kakve jeste i da se zahvali meni što sam uspela da je nekako vratim makar ne neki trenutak - rekla je Milica Janevski gostujući na K1.

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

U razgovoru za Republiku glumica je rekla i da prilikom građenja lika nije konsultovala pevače koji su sarađivali sa Džejom.

- Čačkala sam po internetu sve što sam mogla da nađem o njoj, gledala Marinine intervjue. Nisam sarađivala ni sa kim sa estrade pri građenju ovog lika, nekako sam težila da intimno nađem nešto njeno, što meni znači. Koje su to neke nijanse koje odgovaraju mom senzibilitetu, a osećam kod nje. Mislim da smo uspeli u tome - dodala je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading