U CENTRU PAŽNJE: Milica Janevski priznala: "Nisam navikla na popularnost"

Autor:

Zabava

13.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon filma "Nedelje" u kojem je maestralno dočarala lik Marine Tucaković, poznata glumica zaigrala je prvu glavnu ulogu u karijeri u seriji "V (fau) efekat".

U CENTRU PAŽNJE: Milica Janevski priznala: "Nisam navikla na popularnost"

Foto: ST/Vladimir Lukić

Crveni tepih, glamur, oduševljenje publike i aplauzi sačekali su Milicu Janevski na premijeri filma "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom u kojem je dočarala lik tekstopisca Marine Tucaković. Nakon toga, usledila je serija "V (fau) efekat" na Superstaru, gde je ostvarila prvu glavnu ulogu u karijeri.

Upitana kako se nosi sa novom situacijom u kojoj je zbog uloge u "V (Fau) efekat" velika pažnja usmerena na nju, Milica je priznala da na to nije navikla i da je usled odgovornosti "to dosta iscrpljujuća situacija".

Republika

Foto: Firefly productions

 

- Trudim se da slobodno vreme koristim da spavam i skupljam energiju da bih mogla u nove projekte. To je jak tempo i nekad mi malo ne prija. Najviše bih volela da radim svoj posao da mi niko ništa ne pita posle toga - rekla je glumica.

Ona je u razgovoru za "Tanjug reflektor" govorila o svojoj ulozi inspektorke u seriji čija radnja se odigrava u pozorištu, a Janevski je primetila da serija ulazi "iza kulisa, u pozorišni svet na vrlo zanimljiv i duhovit način", sa "vrlo zanimljivim dramskim obrtima".

Njena junakinja radi na glavnom slučaju samoubistva glavnog glumca na premijeri pozorišnog komada.

Republika

Foto: Firefly productions

 

- Meni je bilo izazovno što je ovo prvi put da igram glavnu ulogu, znači da sam broj jedan na kast listi, da je cela serija oslonjena na mene - istakla je glumica.

O kolegi Gordanu Kičiću, koji potpisuje režiju serije, imala je samo reči hvale.

Gordan je takva vrsta čoveka i kolege da, ako nešto ne znam u nekom trenutku, on toliku podršku daje, da imaš osećaj da možeš na kraj sveta, toliko ti samopouzdanje vrati - istakla je Janevski.

Ovo je, inače, drugi put da blisko sarađuje s Radovanom Vujovićem, koji joj je bio direktan partner i u seriji "Deca zla".

- Uvek je zadovoljstvo raditi sa njim, kao posvećenim glumcem i velikim profesionalcem - dodala je Milica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading