ŠOKANTNA PRIČA: Gordan Kičić progovorio o UBISTVU U POZORIŠTU!

Autor:

Zabava

05.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac se ponovo oprobao u ulozi reditelja i napravio seriju "V (fau) efekat", koja stiže na male ekrane.

ŠOKANTNA PRIČA: Gordan Kičić progovorio o UBISTVU U POZORIŠTU!

Foto: youtube.com/printscreen

Serija "V (Fau) efekat" od 10. februara stiže na kanal Superstar, a reditelj ovog uzbudljivog TV formata je glumac Gordan Kičić zajedno sa Đorđem Markovićem.

Istakavši da su od scenariste Đorđa Milosavljevića i koscenaristkinje Maje Todorović dobili "jako zanimljiv scenario, po žanru triler-misterija", Kičić je ocenio da ga "najviše podseća na neke filmove i knjige Agate Kristi".

Kičić je naveo da se "sve vreme pitamo ko je ubica", a serija "ima neku vrstu zakonitosti koju žanr nosi, način na koji je napisano".

- Meni i Đoletu bilo jako uzbudljivo i zanimljivo da uradimo nešto što na ovim prostorima nismo imali prilike da pravimo - rekao je Kičić i istakao da u seriji učestvuje veliki broj glumaca, preko 50, a više od 20 njih ima velike uloge.

Republika

Foto: Firefly productions

Milica Janevski i Radovan Vujović


- Cela stvar se dešava u pozorištu. Pozorište je mikrosvet ove priče, u kom otkrivamo razne intrige, međuljudske odnose i potencijalne krivce, koji su verovatno uradili taj zločin na početku serije - naveo je glumac u razgovoru za Tanjug reflektor.

Serija je proteklog leta snimana u Pozorištu na Terazijama, gde se odvija i najveći deo radnje. Neki glumci dobili su priliku da odigraju neočekivane uloge. Milica Janevski i Radovan Vujović igraju pripadnike policije, iz čije perspektive u osam nastavaka pratimo zločin, otkrivanje događaje i likova.

Republika

Foto: Firefly productions

Nada Šargin

Kičić je dodao da mu je snimanje u pozorištu išlo lako, dok mu je veći izazov bio da snimi akcione scene jurnjave, pucanja, kao i masovke sa 400 ljudi na pozorišnoj predstavi.

Prema njegovim rečima, "V (Fau) efekat" je veoma dinamična i uzbudljiva serija, a odgovor na pitanje ko je ubica je vešto skriven.

- Imali smo prilike da se isprobamo što se tiče pravljenja ove serije na različitim aspektima, jer ima puno linija priče, puno preokreta, duhovita je serija, na što sam jako ponosan, likovi su jako zanimljivi - naveo je Kičić, istakvši iz podele Pavla Mensura koji je "fenomenalan".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)

Loading