BAJERN NAŠAO NOVOG TRENERA! Poznato ko MENJA Tuhela!

Autor:

Sport

12.02.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Nemačke poražen je u velikom derbiju Bundeslige na gostovanju "farmaceutima".

BAJERN NAŠAO NOVOG TRENERA! Poznato ko MENJA Tuhela!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Bajer iz Leverkuzena "pregazili su minhenski Bajern (3:0) u duelu dva provplasirana tima i sada izabranici Ćabija Alonsa imaju čak pet bodova više od branioca titule.

Nemačka štampa odavno bruji da je Tomas Tuhel bivši trener Bavaraca, samo je ostalo pitanje da li će izdržati do kraja sezone ili će pre vremena dobiti "šut kartu".

Kao najozbiljnije ime da ga nasledi na užarenoj klupi prvaka Bundeslige ističe se Žoze Murinjo! Portugalac je bez angažmana otkako je dobio otkaz u Romi, iako je imao određene ponude sa Bliskog istoka.

- Počeo je da uči nemački. I ranije je flertovao sa čelnicima. Bio bi spreman - rekao je Kristijan Falk, Bildov insajder za Bajern u programu TV Welt.

 

 

Pojam "flertovao" je rečenica legendarnog Portugalca sa čuvene konferencije kada je sa Mančester junajtedom ispao iz Lige šampiona.

- Mogao sam da budem u drugoj državi, da imam titulu u džepu u ligi koji osvojite pre nego što i počne... - govorio je Murinjo 2018. godine.

Veliki broj navijača širom sveta je to povezalo sa gigantom iz Minhena, inače 11 puta uzastopno šampionom Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading