JEZIVO: Grom ubio fudbalera nasred terena! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

12.02.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija dogodila se u toku utakmice.

JEZIVO: Grom ubio fudbalera nasred terena! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/A_NOLDD

Grom ubio fudbalera

U toku utakmice lokalnih timova na stadionu Silivanga u Bandungu, u Indoneziji, dogodila se strašna tragedija koja je potresla celu fudbalsku zajednicu. Nažalost, grom je usmrtio fudbalera Septijana Raharju (34), što je izazvalo šok i nevericu među prisutnima.

Na video snimku koji se brzo proširio društvenim mrežama, može se videti trenutak kada je Raharja pao na teren nakon udara groma, dok su nekoliko saigrača bili u blizini.

Do incidenta je došlo kada je grom udario žrtvu na stadionu. Zove se Septijan Raharja, iz Subanga je - potvrdili su iz policije.

Lokalni izveštaji su preneli da je Raharja u početku disao nakon udara groma i da je prebačen u bolnicu, ali je nažalost ubrzo preminuo.

Ova tragična vest izazvala je veliku tugu među navijačima, saigračima i ljudima širom Indonezije. Raharja je bio omiljeni fudbaler, a njegova iznenadna smrt ostavila je prazninu u srcima mnogih.

Incident poput ovog baca svetlo na pitanje bezbednosti na sportskim terenima, posebno u vezi sa vremenskim nepogodama. Organizatori sportskih događaja moraju ozbiljno shvatiti potrebu za adekvatnim merama predostrožnosti kako bi se zaštitili učesnici i gledaoci od potencijalnih opasnosti kao što je udar groma.

Septijan Raharja će zauvek ostati u sećanju kao odlični fudbaler čija je karijera prekinuta na tragičan način. Njegova strast prema fudbalu i doprinos lokalnom timu će biti trajno upamćeni, a njegova prerana smrt ostavlja veliku prazninu u fudbalskoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading