CRVENO-BELI RAZBILI ZADAR, PA SELI DA PROSLAVE: Jago pokazao kako se to radi u Brazilu (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

12.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna atmosfera u klubu sa Malog Kalemegdana pred put u Niš na Kup Radivoja Koraća.

CRVENO-BELI RAZBILI ZADAR, PA SELI DA PROSLAVE: Jago pokazao kako se to radi u Brazilu (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su u nedelju uveče dominantno pobedili Zadar pred svojim navijačima u Areni, a posle toga su otišli na zajedničku večeru kako bi proslavili trijumf i dodatno poboljšali već sjajnu atmosferu uoči Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

U jednom trenutku, omaleni plejmejker Jago dos Santos se podigao kako bi nazdravio, a njegove reči zabeležene su video snimkom.

Hoću da kažem "hvala" za večeru, za podršku timu i spremni smo za kup. U Brazilu ljudi kažu "salut" - rekao je Jago, a svi su mu uglas odgovorili "salut", posle čega je usledio usklik oduševljenja.

Porodično crveno-belo okupljanje pred Kup u Nišu i borbu za prvi trofej u sezoni - piše u objavi na zvaničnom Instagram profilu kluba sa Malog Kalemegdana.

Finalni turnir Kupa počinje u sredu, 14. februara, a veliko finale je zakazano za subotu.

Crveno-beli nikako nisu imali sreće na žrebu, pošto je jedino njihov meč u četvrtfinalu abaligaški derbi. Zvezda će u sredu od 20 časova igrati protiv FMP-a, a pobednik tog meča će se u polufinalu susresti sa boljim iz duela Borac - Čačak 94, koji je na programu takođe u sredu, ali od 17 sati.

U drugoj polovini kostura nalaze se parovi Mega - Vojvodina i Partizan - Hercegovac, a oni će svoje četvrtfinalne mečeve igrati u četvrtak, u istim terminima kao što se igraju utakmice dan ranije.

Podsetimo, "Žućkovu levicu" brani Crvena zvezda, koja je prošle godine u velikom finalu savladala Megu sa 96:79.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading