OVO JE TAJNA VLADE VUKSANOVIĆA KOJU GODINAMA KRIJE OD JAVNOSTI: Sve je isplivalo na videlo, devojke su ostale u ŠOKU!

Autor:

Zabava

12.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o Vladi Vuksanoviću!

OVO JE TAJNA VLADE VUKSANOVIĆA KOJU GODINAMA KRIJE OD JAVNOSTI: Sve je isplivalo na videlo, devojke su ostale u ŠOKU!

Foto: Instagram.com

Maneken Vladimir Vlada Vuksanović i dalje intrigira javnost svojom pojavom, a već godinama se nalazi u medijskoj izlegali. Vladu smo imali priliku da upoznamo kako kroz rijaliti formate, tako i kroz mnoge estradne veze sa damama sa scene. 

 

Međutim, kako je vreme prolazilo, Vlada se skrasio kraj izabranice, sa kojom vodi vrlo miran bračni život, ali pripadnice lepšeg pola i dalje kažu da je on jedan od najpoželjnijih muškaraca kod nas. 

Ovaj srpski kazanova se skrasio pored zgodne Dahiane Vuksanović, sa kojom ima bogati porodičan život. No, na društvenim mrežama je Vuksanović i te kako aktivan, a sada je pažnju privukao njegov snimak na kom je obnažen, baj majice, a napravio je viralni video na kom se polivao snegom i to na minus 10 stepeni. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, mnoge devojke su i dalje lude za Vladom, a na snimku njegovi trbučnjaci i mišići pucaju. 

Dosta se spekulisalo o tajni kojom Vlada Vuksanović uspeva da sačuva mladoliki izgled, a sasvim je jasno da se istina nalazi u zdravom načinu života i jakim treninizima, koje ovaj zgodni maneken uvek promoviše. 

Inače, Dahiana je od 2018. godine u životu manekenka, gotovo već pet godina. Od tada oni su nerazdvojni, a ona je takođe stekla svoju armiju fanova, a sada ih ima skoro 10. 000 na društevnoj mreži. Odmah posle porođaja ona je izgledala fantastično, a mnogima je postala zanimljiva dok je prikazivala "put" trudne žene tokom svih devet meseci na društvenoj mreži Instagram. Bez ustezanja snimala se kako se snalazi sa malom bebom u trudničkim danima, kao i šta kuva, kako trenira. Očigledno njihovo "putovanje" bilo je burno i zabavno.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading