TRAGEDIJA! Iznenada preminuo poznati reper, VELIKU MISTERIJU budi OVAJ detalj!

Autor:

Zabava

12.02.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper preminuo je iznenada!

Nemačka zvezda, reper i glumac Pablo Grant, poznatiji kao "Dead Dawg", preminuo je neočekivano u 26. godini, ostavivši svet u šoku. Prema informacijama stranih medija, uzrok smrti navodno je bila tromboza, a vest o njegovom preminuću potresla je mnoge.

Berlinska rep grupa "BHZ" objavila je tužnu vest o Pablovoj smrti u nedelju uveče, ističući da je on bio umetnik, glumac, muzičar i deo njihovog tima. Njegova neočekivana smrt ostavila je porodicu i prijatelje slomljenog srca, te su zamolili za poštovanje privatnosti u ovim teškim trenucima.

Foto: youtube.com/ARIA NEJATI

Pablo Grant preminuo


Pablo Grant je bio poznat po svojoj ulozi u rep grupi "BHZ" i ostvario je značajan uspeh kao reper i glumac. Njegova kreativnost i talenat privukli su veliki broj fanova, koji su ga podržavali tokom njegovog umetničkog puta.

Misteriju budi jedan detalj! Nekoliko dana pre tragičnog događaja, rep grupa BHZ je bila primorana da otkaže svoju turneju, verovatno zbog nepredviđenih okolnosti koje su bile povezane sa Pablovom zdravstvenom situacijom.

Pablo Grant je ostavio dubok trag u svetu umetnosti i muzike, a njegova prerana smrt ostavlja prazninu koja će teško biti popunjena. Mnogi su se oprostili od njega putem društvenih mreža, izražavajući tugu i šok zbog njegovog odlaska. Njegovo nasleđe će zauvek ostati živo kroz njegovu muziku, glumu i uticaj koji je ostavio na svoju publiku širom sveta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading