SUPRUGA NAŠEG PEVAČA OTKRILA ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU: Ana Jovanović priznala sve o BRAKU sa Peđom - KLJUČAN DETALJ!

Autor:

Zabava

12.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović progovorila o odnosu sa Peđom Jovanovićem!

SUPRUGA NAŠEG PEVAČA OTKRILA ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU: Ana Jovanović priznala sve o BRAKU sa Peđom - KLJUČAN DETALJ!

Foto: instagram.com/printscreen

Supruga pevača Peđe Jovanovića, Ana Jovanović obajvila je na Instagramu detaljno retrospektivu njihovog odnosa, te se prisetila koliko je prošlo od dana kada su se upoznali, do ključnog momenta kada ju je zaprosio. Naime, Ani i Peđi je danas godišnjica, a tim povodm je objavila njihovu zajedničku fotografiju, te sa pratiocima podelila sve informacije o njihovom odnosu, koji već uveliko intrigira domaću javnost. 

- Preciznije, upoznali smo se 02. 09. a pitao me je da se udam za njega 14. 09. posle samo 12 dana - napisala je Ana na Instagram storiju.

Foto: Instagram.com

Peđa Jovanović i Ana Jovanović

 

Ana Jovanović je pored toga otkrila da su se ona i Peđa upoznali, verili i uzeli sve za godinu dana, a da nakon 17 godina i dalje zajedno. Dosta se spekulisalo o njihovom odnosu, razvodu, pomirenju, a o tome su govorili javno u javnosti, gde su potvrdili da u njihovom odnosu sve funckioniše fenomenalno:

- Sa njim sam od svoje 18. godine i još tad sam sanjala o skladnoj porodici koju smo napravili u međuvremenu. Nakon svih prepreka na koje smo nailazili poslednjih godina, napokon mogu da kažem da je pobedila ljubav i iskrena borba za opstanak naše velike porodice - istakla je pevačeva supruga.

Foto: printscreen/instagram

Peđa Jovanović i Ana Jovanović

 

- Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol. Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima. Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas - priznao je Peđa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading