ŠAVIJA DOBILA POZIV, PA DONELA ŠOK ODLUKU: Starletinu GOLOTINJU možete da zaboravite, a evo i ZAŠTO?

Autor:

Zabava

12.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija šokirala odlukom!

ŠAVIJA DOBILA POZIV, PA DONELA ŠOK ODLUKU: Starletinu GOLOTINJU možete da zaboravite, a evo i ZAŠTO?

Foto: Privatna arhiva

Starleta Nataša Šavija vrlo često zna da šokira javnost, kako svojim provokativnim fotografijama, tako i izjavama, koje se nedeljama prepričavaju. Nakon što se oporavila od udaraca koje je zadobila, Šavija je sve aktivnija na platformi ,,Onlyfans", ali izgleda da će se sve to promeniti. 

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY

Nataša Šavija

 

Naime, na Instagram storiju Šavija je objavila status, za koji su mnogi pomislili da se oprašta od fotografisanja za pomenutu platofrmu, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama. 

Poznata starleta napisala je da je dobila poziv od drugarice, nakon kog je donela šok odluku:

- Izvinjavam se, rekla sam da ću postavljavati sve, ali dobih jedan poziv, od drugarice, pa rekoh: ,,Ma, ajde, šta sebi ovde da pravim probleme" Ti komentari i to mislim, da ne shvatite pogrešno, daleko bilo - napisala je Šavija na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija Instagram

 

Mnogi su pomislili da je Šavija odlučila da stavi tačku na provokativna i eksplicitna fotografisanja za ,,Onlyfans", dok su neki stava da je starleta mislila na trenutnu situaciju kroz koju prolazi. 

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija najavila da je trudna

 

Podsetimo, Šavija je, da bi privukla sve veću posetu na svojoj plaformi na kojoj zarađuje novac, najavila na storiju da je trudna. Nataša je podelila fotografiju na kojoj pozira sa trudničkim stomakom, uz emotivnu poruku u kojoj je izrazila svoju radost i uzbuđenje zbog dolaska bebe. Mnogi pratioci su izrazili oduševljenje i čestitali starleti na ovom divnom događaju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading