POGLEDAJTE GOLČINU SALDANJE ZA VOĐSTVO PARTIZANA PROTIV JAVORA: Brazilac je suvo ZLATO crno-belih! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.02.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Magija" špica Partizana.

POGLEDAJTE GOLČINU SALDANJE ZA VOĐSTVO PARTIZANA PROTIV JAVORA: Brazilac je suvo ZLATO crno-belih! (VIDEO)

Foto: Starsport

Partizan vodi protiv Javora zahvaljujući Saldanji

Fudbaleri Partizana su uspeli da postignu pogodak u 62. minuta utakmice protiv Javora i tako povedu u prvom kolu Superlige Srbije posle zimske pauze, zahvaljujući Mateusu Saldanji. Iako su se mučili da probiju disciplinovanu odbranu domaćina, Brazilac je uspeo da uputi efektan udarac petom iz skoka i smesti loptu iza leđa golmana Manojlovića, čime su crno-beli poveli sa 1:0. Pogodak Saldanje može se pogledati na snimku u nastavku teksta.
 

Teška borba za gol


Partizanovi fudbaleri su morali da ulože veliki napor kako bi "otključali" mrežu disciplinovanog domaćina. Utakmica je bila izazovna, a gol Javora se činio nedostižnim sve do Saldanjine akcije. Lopta je krenula iz auta, Nikolić je glavom prosledio iza, a Brazilac se snašao na sjajan način.

Bizarna povreda

Podsetimo, letošnje pojačanje Natan de Medina, nije u stanju da pomogne svojim saigračima na ovom gostovanju iz veoma čudnog razloga. 

Naime, pre meča ga je ujeo pas! Ne zna se više informacija od ovoga, ali suva činjenica je već dovoljna da se grobari uhvate za glavu. 

Plan je bio da De Medina čini štoperski tandem sa Svetozarom Markovićem na prolećnoj premijeri, međutim, posle ovakvog razvoja događaja, stručni štab je morao da reaguje i pošalje na teren Aleksandra Filipovića, kako bi „zakrpio“ rupu u odbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mrs. Anna Williams

11.02.2024 18:42

Moje ime je Anna Williams. Preporučujem Vam Dr.Ogundele. Vratio sam svoju ženu uz pomoć dr. Ogundelea nakon 11 godina razdvojenosti,  Bacio je čaroliju koja ju je dovela kući u roku od 48 sati.. Ovo je čarolija u koju ja zaista vjerujem u njegovu čaroliju 100%, On ima moć da izliječi Vezanje, privuče Ljubav, Čišćenje, itd. Obratite mu se za pomoć, dijelim njegov kontakt.. Možete mu poslati poruku na WhatsApp ili Viber Chat: +27 63 883 6445. Također možete posjetiti njegovu web stranicu: https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu