"IGRAMO UVEK DA POBEDIMO"! Direktor A selekcije NEMA DILEMU - evo šta kaže o ŠANSAMA Srbije!

Autor:

Sport

09.02.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" od jeseni debituju u A Ligi nacija, gde će za rivale imati Španiju, Dansku i Švajcarsku..

"IGRAMO UVEK DA POBEDIMO"! Direktor A selekcije NEMA DILEMU - evo šta kaže o ŠANSAMA Srbije!

Foto: fss.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije nije imala sreće na žrebu, iako je istini za volju mogla da prođe i gore, jer branilac titule, uvek nezgodni Skandinavci i veliki dužnik iz Švajcarske nikako "ne leže" Piksijevim izabranicima.

Da je tako svedoči i međusobni bilans sa pomenutim selekcijama (0:6), pošto nijednu nismo pobedili ako se pogleda istorija.

Uprkos tome, direktor A reprezentacije Stevan Stojanović veruje u uspeh, kao i da je bila čast naći se među selekcijama koje se nalaze u najjačoj grupi ovog UEFA takmičenja.

Foto: FSS

Stevan Stojanović

- Čast je igrati sa ovim reprezentacijama i igrati u grupi kao što je naša. Španija je definitivno favorit u grupi, ali i favorit za osvajanje Lige nacija – ističe Stevan Stojanović.

Da li je došlo vreme da pobedimo Švajcarsku?

- Citiraću selektora, igramo uvek da pobedimo. U prošlom ciklusu Lige nacija grupe B imali smo Švedsku i Norvešku, bila je zahtevna grupa, rekli smo tada da ćemo ići uvek na pobedu, tako da i sada isto razmišljamo.

Sa Danskom nas očekuje susret u Nemačkoj, a onda opet u Ligi nacija?

- Radi se o kvalitetnoj selekciji, nezgodnoj. Optimisti smo. U svaki meč Srbija ulazi sa ambicijom da pobedi, biće tako i u ovom novom ciklusu Lige nacija – jasan je Stevan Stojanović.

Srpski fudbaleri će se, podsetimo, i na predstojećem Evropskom prvenstvu sastati sa Skandinavcima, a u našoj grupi se još nalaze prvi favorit Engleska i Slovenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading