PREDSEDNIK FSS O ŽREBU LIGE NACIJA! Džajić: Imamo šanse da IDEMO DALJE!

Autor:

Sport

09.02.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija na otvaranju igra protiv branioca titule selekcije Španije.

PREDSEDNIK FSS O ŽREBU LIGE NACIJA! Džajić: Imamo šanse da IDEMO DALJE!

Foto: fss.rs

Pred Orlovima je prvo Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a onda će na red doći i mečevi u Ligi nacija. Voljom žreba u Parizu, Srbija se nalazi u Grupi A4 zajedno sa Španijom, Švajcarskom i Danskom. Svoje utiske posle ceremonije izvlačenja parova, izneo je predsednik FSS Dragan Džajić, koji smatra da je grupa po meri.

- I pre dolaska u Pariz znao sam da nijedna grupa nije laka. Fudbal je toliko danas izjednačen da je svaka utakmica bukvalno za sebe. Razgovarao sam sa selektorom, zadovoljan je sa žrebom. Mislim da imamo šanse da budemo među dve selekcije u grupi i da idemo dalje. Po kvalitetu koji posedujemo, verujem da možemo to da ostvarimo. Lepo je danas biti u ovom društvu najboljih evropskih selekcija – ne krije predsednik Dragan Džajić.

Španija predstavlja poseban izazov, na premijeri 5. septembra stiže na Marakanu:

Foto: Starsport

reprezentativci Srbije Živković, Babić i Veljković

- Dugo nismo igrali sa Španijom, a uglavnom smo imali dobre rezultate.Tako velika selekcija je i lep motiv za igrače. To su utakmice koje igrači najviše vole.

Ispunili ste želju predsednika UEFA i doneli mu dres sa „vašim brojem“ 11?

- Da, tražio mi je preko Zorana Lakovića i drago mi je da sam mu uručio dres sa posebnom posvetom. Radi se o jednom izuzetnom čoveku koji sjajno vodi evropski fudbal.

Nije tajna da je često Aleksander Čeferin isticao da ste mu bili idol kao igrač?

- Drago mi je zbog toga, naravno da mi imponuje – iskren je prvi čovek srpskog fudbala i zvanično najbolji igrač u 20. veku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading