POGLEDAJTE U KAKVOM JE STANJU TERETANA NA STADIONU PARTIZANA: Bruka i sramota! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.12.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista nedopustivo.

POGLEDAJTE U KAKVOM JE STANJU TERETANA NA STADIONU PARTIZANA: Bruka i sramota! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalski klub Partizan promovisao je sinoć kalendar za 2024. godinu u svečanoj atmosferi u poznatom beogradskom hotelu.

Teme kalendara su, kako kažu, emocija, posvećenost, vernost, želja, tradicija, energija - upravo ono što je krasilo crno-bele ove godine. Ipak, iako je jesenji deo sezone završen za crno-bele kao iz bajke, situacijom van terena se klub iz Humske teško može pohvaliti.

Naime, na društvenim mrežama je osavnuo video iz Partizanove teretane na kom se jasno vidi da je stanje mesta na kom profesionalni igrači danas provode i polovine treninga i više nego zabrinjavajuće. Popucali zidovi, izlepljene nalepnice, pohabana oprema, a zaključak samo jedan - renoviranje i više nego potrebno.

O tome u koliko lošem stanju je drugi najveći stadion u Srbiji dodatno govori komentar osobe koja je objavila ovaj snimak: "Prilikom snimanja ovog videa ni jedan insekt ili gmizavac nije povređen."

Navijači već dugo vremena bojkotuju dolazak na stadion zbog neslaganja sa upravom. Videžemo da li će ovo dodatno razljutiti Grobare.

Na sinoćnoj promociji kalendara pričao je Milorad Vučelić.

Znate onu pesmu crno-beli, ma gde bili... Ipak bolje kad si prvi, bolje nego bilo gde drugo. Čestitam igračima i Duljaju na prvom mesto i želim im da nastave tako. Iskoristiću priliku da čestitam Partizanu, sami su uzeli jednu pobedu u Evropi i doneli Srbiji bod kao svi ostali zajedno - zapitao se Vučelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading