BESRAMAN POTEZ GOLMANA FULAMA! Leno NASILNO NASRNUO na skupljača lopti!

Autor:

Sport

26.12.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč će ostati u senci nemilog događaja.

BESRAMAN POTEZ GOLMANA FULAMA! Leno NASILNO NASRNUO na skupljača lopti!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fulama deklasirani su na gostujućem terenu od Bornmuta rezultatom 3:0. Ekipa za koju nastupa srpski reprezentativac Saša Lukić neslavno se provela protiv "trešnjica", a sam duel mogao bi ostati u zapećku zbog neslavnog poteza golmana ekipe iz Londona, Bernda Lena. 

Naime, dok je Fulam gubio rezultatom 2:0, lopta je izašla van terena. Ekipa iz Londona u tom trenutku se nadala da i dalje može da dođe do pozitivnog rezultata, te su strasti veoma opravdano bile na vrhuncu. 

Ono što nikako ne može biti opravdano je afektivna reakcija golmana gostujućih, Bernda Lena. Nemački fudbaler je u žurbi da vrati loptu nazad u igru bio iznerviran sporom reakcijom dečaka koji je skupljao lopte iza gola. Vidno frustriran, Leno je oduzeo loptu mališanu, pri čemu ga je nasilno odgurnuo. 

 

 

Nakon nemilog događaja, Leno je prišao dečaku kako bi mu se izvinio, iako je radnik obezbeđenja već proverio da li je sa dečakom sve dobro. 

Momak je odmah odgovorio kako je sve u redu, tako da je incident prošao bez daljih komplikacija. 

Fudbaleri Fulama sada se nalaze na 13. mestu Premijer lige posle tri vezana poraza. Delovalo je da ova  sezone neće biti loša i pored odlaska najboljeg strelca, Aleksandra Mitrovića, ali sreća je u poslednja tri kola okrenula leđa izabranicima Marka Silve. Naredni duel biće gradski derbi. Fudbalerima Fulama u "kolibu" stiže rival iz komšiluka Arsenal, a sudeći po trenutnoj formi, crno-beli iz Londona nemaju mnogo čemu da se nadaju. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading