BAHAR ZADOVOLJAN POBEDOM! Evo šta je rekao o GOLOVIMA Mijatovića!

Autor:

Sport

16.12.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli uragan protutnjao kroz Suboticu.

BAHAR ZADOVOLJAN POBEDOM! Evo šta je rekao o GOLOVIMA Mijatovića!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je predvođena Jovanom Mijatovićem lako izašla na kraj sa Spartakom i iz Subotice se vratila sa sva tri boda.

Mladi napadač nastavio je fantastičnu seriju i het-trikom stigao do devetog gola u svim takmičenjima, a osmog u Superligi Srbije, dok je tim Baraka Bahara trijumfovao rezultatom 4:1.

Zadovoljan je bio i izraelski stručnjak posle još jedne pobede, uoči Večitog derbija protiv Partizana u Humskoj, koji se igra u sredu od 18 časova.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar i Nenad Lalatović

- Bilo nam je važno da pobedimo na teškom terenu i protiv dobrog protivnika. Došli smo da se borimo sa velikim motivom. Prikazali smo efikasnost i trijumfovali na izuzetno važnom meču pred 'večiti' derbi, ovo je dobar momenat za nas - rekao je Bahar.

Na pitanje o golovima Jovana Mijatovića, trener srpskog šampiona izjavio je sledeće:

- Postigao je lepe golove. Najbitnije je da naporno trenira. Agresivan je, radi za tim i na osnovu svega toga je zaslužio golove - dodao je Izraelac.

Šampion Srbije već 20. decembra gostuje najvećem rivalu, a u meč protiv Duljajevih izabranika ulazi sa liderske pozicije i 46 bodova, tri više od "parnog valjka".

- Znamo da nas očekuje važna utakmica, to smo čuli sada i od navijača. Svesni smo koliko je derbi njima značajan, kao i klubu. Verujemo da možemo da trijumfujemo i u poslednjoj utakmici u ovoj polusezoni - zaključio je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading