LUKSUZ U ZELENOM SRCU ZLATIBORA! ''Stan projekt'' zvezda sajma nekretnina!

Autor:

Vesti

16.12.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stambeni kompleksi "Rojal gardens" i "Titova vila" postali su simboli najposećenije srpske planine

LUKSUZ U ZELENOM SRCU ZLATIBORA! ''Stan projekt'' zvezda sajma nekretnina!

Foto: B. Jovanovic

Sajam stranih nekretnina koji se tokom vikenda održava u beogradskom hotelu "Metropol" imao je jednu istinsku domaću zvezdu, kompaniju "Stan projekt", čiji su projekti privukli veliku pažnju stranaca.

Reč je o dva najluksuznija stambena kompleksa u srcu zelenog Zlatibora "Rojal gardensu" i "Titovoj vili", koji akcenat stavljaju na dodatne sadržaje i pružaju sve čak i onim najprobirljivijim kupcima.

- "Rojal gardens" je najpoznatiji i najluksuzniji kompleks i novi simbol Zlatibora. Smešten je u pravoj zelenoj oazi i udaljen samo dva minuta hoda od centra. Oduševio je visoke goste iz celog sveta koji ovde dolaze zbog ulaganja jer su apartmani velike kvadrature, što omogućava dodatne sadržaje, kao što su džakuzi u spavaćim sobama i saune u kupatilu. Takođe, imaće i najsavremeniji SPA centar, koji će se prostirati na 4.000 kvadrata - kaže Milosav Cvijović, direktor prodaje "Stan projekta".

On dodaje da za ova dva projekta postoji i globalno interesovanje.

- "Rojal gardens" se nalazi u blizini popularne Švajcarije, najvećeg fudbalskog terena na Zlatiboru. Udaljen je samo 300 metara od jezera, dovoljno udaljen od gužve i vreve u centru varošice, ali je korisnicima nadohvat ruke sve što im je potrebno - objašnjava Cvijović.

Drugi objekat za ponos "Stan projekta" je "Titova vila", koju čini šest objekata apartmanskog tipa, na desetak minuta lagane šetnje od centra Zlatibora.

- Naziv je dobila jer se u njenom sklopu nalazi vila koju je koristio Josip Broz. Ta kuća je zakonom zaštićena i mi smo dobili dozvolu da je restauriramo. To je sada muzej-restoran, otvoren za turiste. Poseban akcenat stavljen je na sadržaje za najmlađe goste: park na otvorenom prostire se na 700 metara kvadratnih ispunjen je raznovrsnim sadržajima - ljuljaškama, toboganima, kućicom na drvetu, trim-stazom - kaže naš sagovornik.

Cvijović naglašava da su kompaniji primarni dodatni sadržaji:

- Osim pomenutog SPA centra, planiran je i helidrom, otvoreni bazeni, ali i letnji bioskop. Dodatna pogodnost za vlasnike stanova je što mogu da ih izdaju ukoliko u dužem periodu ne žive u njima i na taj način dodatno zarade.

Dodatni sadržaji

- SPA centar
- otvoreni bazeni
- helidrom
- letnji bioskop

Kvalitet i poverenje kupaca

Firma "Stan projekt" osnovana je 2010. i za 12 godina postojanja izgradili smo brojne stambeno-poslovne objekte na Zlatiboru i u Beogradu. Uspešnost naše firme se temelji na punoj posvećenosti i kvalitetu, kao i na međusobnom poštovanju i poverenju u odnosu s našim kupcima, naglašava Cvijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading