"ZMAJEVI" RAŠIRILI KRILA: Voždovac PREGAZIO Pančevce! U tri meča dali 14 golova!

Autor:

Sport

15.12.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca su ubedljivo trijumfovali u 19, kolu Superlige Srbije.

"ZMAJEVI" RAŠIRILI KRILA: Voždovac PREGAZIO Pančevce! U tri meča dali 14 golova!

Foto: Starport

Fudbaleri Voždovca deklasirali su Železničar iz Pančeva na svom terenu ubedljivim rezultatom 5:1. "Zmajevi" su u uzbudljivom duelu 19. kola Superlige Srbije "petardirali" protivnika i tako dodatno učvrstili mesto u plej ofu domaćeg prvenstva.

Voždovac je poveo rano. Već u devetom minutu je Bogdan Jocić na asistenciju Džuniora Flemingsa uspeo da pronađe put do mreže Pančevaca.

Jamajčanin je bio asistent i za drugi gol, koji je u 21. minutu postigao Mihajlo Nešković. Pitanje pobednika bilo je rešeno u prvih 15 minuta drugog dela, kada su se u strelce upisali Borisav Burmaz 50. i 59. minutu i Filip Antonijević 55. minutu.

Utešni gol za gostujući tim postigao je Jevgen Pavlov u 65. minutu.

Foto: Starsport

Fudbaleri Voždovca

Voždovac je prvi put postigao pet pogodaka u prvenstvu još od 19. decembra 2021 i ubedljive pobede protiv Metalca. Ovaj meč je i najteži poraz za najmlađeg trenera u Superligi, Nenada Mijailovića, otkad je seo na klupu Železničara.

Izabranici Marka Savića u nacionalnom šampionatu kod kuće imaju 19 pogodaka, a aktuelni šampion i lider 25.

Takođe, uz stadion "Rajko Mitić", jedino je "krov" ostao neosvojen u jesenjem delu sezone sa sa pet pobeda domaćina i četiri remija.

Železničar trenutno zauzima 14. poziciju sa 17 bodova, dok je Voždovac na šestom mestu sa 25 poena. Zmajevi će u narednom kolu Superlige Srbije na domaćem terenu dočekati Vojvodinu, dok ekipu iz Pančeva očekuje gostovanje Radničkom iz Niša.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading