PAZARCI SLAVILI NA KRILIMA ADEMA LJAJIĆA! Kraj Jošanice se vidi Evropa!

Autor:

Sport

15.12.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Novog Pazara slavili su na domaćem terenu protiv ekipe Radnika iz Surdulice rezultatom 2:1 (2:0) u utakmici 19. kola Superlige Srbije.

PAZARCI SLAVILI NA KRILIMA ADEMA LJAJIĆA! Kraj Jošanice se vidi Evropa!

Foto: Starsport

Adem Ljajić

Golove za domaći tim postigli su Abdulaje Sise u devetom minutu i Adem Ljajić sa bele tačke u 39. minutu. Jedini precizan među gostima bio je Ilija Milićević u 84. minutu.

Počelo je pretnjom Borka Duronjića već na isteku 30. sekunde, ali je krilni fudbaler prebacio prečku. Najslabiji tim lige je u prvom delu povremeno bio opasan preko Nemanje Tomaševića na levoj strani, kao i delovanjem iz vazduha Filipa Jovića u 24, Vukašina Bogdanovića u 30. i Miloša Vranjanina u 45. minutu. Prvu i treću situaciju rasčistili su Sise i Nikola Mirković, dok je mladi napadač gostiju bio neprecizan.

Foto: youtube.com/printscreen

Adem Ljajić slavi gol

Igrao se 9. minut kada je posle asistencije Ljajića Sise pogodio mrežu i doveo domaćina u vođstvo. Do odlaska na odmor Novi Pazar je povisio prednost preko Adema Ljajića, koji je u 39. minutu sigurno izveo najstrožu kaznu s 11 metara - 2:0.

Iako su gosti smanjili u finišu meča preko Milićevića na 2:1, posao im je bio znatno otežan pošto je samo 120 sekundi kasnije zbog drugog žutog kartona "na tuširanje" morao da ide Abubakar.

Novi Pazar je trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli sa 29 osvojenih bodova, dok je ekipa Radnika na poslednjem 16. mestu sa 11 bodova.

U narednom 20. kolu fudbaleri Novog Pazara dočekuju ekipu Spartaka, dok Radnik gostuje kragujevačkom Radničkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading