TRANSFER "BOMBA" U NAJAVI! Juventus PRODAJE Srbina! Stara dama već našla ZAMENU!

Autor:

Sport

15.12.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjanko-neri prave rekonstrukciju igračkog kadra.

TRANSFER "BOMBA" U NAJAVI! Juventus PRODAJE Srbina! Stara dama već našla ZAMENU!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović je pred svaki prelazni rok udarna vest u Italiji, pošto su sve oči tamošnje javnosti uprte u golgetera "orlova". 

Meri mu se svaki potez, gol, pa i promašaj, te lako donose ili menjaju mišljenja od raznih stručnjaka, legendarnih igrača... Sada stižu informacije da je Juventus spreman da na leto proda bivšeg napadača Fiorentine.

Bjanko-neri poslednjih nedelja pokušavaju da pregovaraju o novom ugovoru sa srpskim asom, pošto će plata napadača narasti na 12.000.000 evra neto po sezoni u julu, a klub želi da izmeni ugovor. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Viktor Bonifejs

Pregovori sa Vlahovićem i njegovim agentom uveliko su u toku, a on možda neće prihvatiti nižu platu u novom dugoročnom ugovoru, pa prodaja sledećeg leta počinje da izgleda realno za "staru damu".

Kako prenosi ugledna "Gazeta dello Sport", direktor Juventusa Kristijano Đuntoli namerava da angažuje Viktora Bonifejsa iz Bajer Leverkuzena, jer veruje da bi Nigerijac mogao da bude novo pojačanje u timu Maksa Alegrija, trenera Juventusa.

Golgeter "farmaceuta" je već postigao 14 pogodaka i sedam puta bio asistent u 21 utakmici za bundesligaša od početka sezone. 

Maestralne igre i golovi su mu omogućili da tržišna vrednost Bonifejsa već sada skoči na 40 miliona evra. Juventus će pokušati da dovede nigerijskog napadača, samo u slučaju da uspe da proda srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading