PEŠIĆEV SIN ODGOVORIO GVARDIOLI: Emotivna reakcija na lepe reči o njegovom ocu!

Autor:

Sport

13.12.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gvardiola je pozdravio obojicu

PEŠIĆEV SIN ODGOVORIO GVARDIOLI: Emotivna reakcija na lepe reči o njegovom ocu!

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde večeras dočekuju Mančester siti od 18 časova i 45 minuta čime će "spustiti zavesu" na ovosezonsko izdanje u Ligi šampiona, a dan pred meč na konferenciji za štampu menadžer aktuelnog evropskog prvaka Pep Gvardiola govorio je između ostalog i o Svetislavu Pešiću. Poznato je da se selektor Srbije i španski stručnjak poznaju iz perioda kada su boravili u Minhenu.

Neverovatno je kako je Pešić prisutan sa energijom, dao je Barseloni prvi trofej u Evroligi i imam lepa sećanja na njega. Imali smo kontakt dok smo bili u Barseloni, potom Bajernu, da bi se kasnije izgubio. Veliki rezultat na Mundobasketu je napravio odlaskom u finale, gledao sam i polufinale. Ostario je, ali još uvek ima veliku energiju, viče na igrače.... Velika je legenda, bio je uspešan brojnim timovima. Stvarno je sjajan, ako može da vidu ovu konferenciju onda mogu da ga pozdravim, isto kao i njegovog sina, rekao je Gvardiola u medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Lepe reči na račun njegovog oca oduševile su naslednika Marka Pešića koji se oglasio na društvenim mrežama i postavio zanimljivu zajedničku sliku svog oca i Pepa Gvardiole koja datira iz vremena kada su obojica vodili minhenski Bajern, jedan košarkaški, a drugi fudbalski klub, uz "emotikon" srca.

Inače, Marko je profesionalnu košarkašku karijeru završio 2006. godine, a sada vrši funkciju generalnog direktora u upravo pomenutom košarkaškom klubu Bajern Minhen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading