MILOJEVIĆ OBJASNIO KAKO SE OBARA ŠAMPION EVROPE: Evo ČIME su crvneo-beli porazili tim iz Engleske

Autor:

Sport

12.12.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da li su nas potcenili? Verovatno jesu", zadovoljno je izjavio Vladan Milojević.

MILOJEVIĆ OBJASNIO KAKO SE OBARA ŠAMPION EVROPE: Evo ČIME su crvneo-beli porazili tim iz Engleske

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će na svom terenu u sredu (21.00) dočekati Mančester siti u okviru poslednjeg kola G grupe Lige šampiona. Aktuelni prvak Evrope ulazi u utakmicu bez rezultatskog značaja, što ne znači da predstojeći duel nema veliku važnost za domaćina kada se uzme u obzir snaga protivnika i imena u sastavu Pepa Gvardiole. 

Izabranici Baraka Bahara pokušaće da na svom terenu naprave veliko iznenađenje, slično onom koje je uspeo da izvede Vladan Milojević na meču sa Liverpulom pre pet godina. Pred susret sa Mančester sitijem govorio je upravo bivši stručnjak Crvene zvezde o najvećoj pobedi crveno-belih u novijoj istoriji. 

- Naše oružje je bio Pavkov, s neverovatno preciznim udarcem glavom, plus veličina Marina i njegov centaršut. Tako smo dali prvi gol, desila se euforija. I kada smo padali, huk sa tribina nam je dao dodatnu energiju. Ispostaviće se da smo pobedili pobednika Lige šampiona. Sjajno iskustvo... Kada se završila utakmica svi su bili srećni i to će ući u knjige kao jedna od najvećih u istoriji Zvezde - izjavio je Milojević.

Zvezdi će sigurno biti potreban napadač sa apetitom za golove kakav je svojevremeno bio Milan Pavkov. Očekuje se da proradi Šerif Endiaj, a ukoliko se to desi, žurka na tribinama sigurno neće izostati. 

Milojević je istakao kako je njegov tim bio potcenjen, te da upravo to može biti ključ Zvezdinog uspeha. 

- Da li su nas potcenili? Verovatno jesu. Dve nedelje pre toga igrali smo na Enfildu, bilo je 4:0 za njih, promašili su i penal, a mi smo tamo samo 20 minuta izgledali jako dobro. Međutim, uspeli smo da ih neutrališemo u Beogradu i sve ono što su radili do tada - naveo je doskorašnji stručnjak Apolona iz Limasola. 

Foto: Starsport

Vladan Milojević na klupi Crvene zvezde

Crvena zvezda će ugostiti neka od najvećih svetskih imena. Hulijan Alvarez, Džek Griliš, Manuel Akanđi... Lista je skoro nezamisliva. Prekaljeni strateg je tim povodom naglasio šta izdvaja fudbalere u najjačim ligama sveta.

- Drugačije je kada gledate na snimku u odnosu na ono što je uživo. Imamo primere Robertsona i Milnera, toliko trče da vama pored terena bude dosadno - izjavio je Milojević za Sportal, i dodao Virdžila van Dajka kao primer perfektne igračke spreme:

- Kada vidite njegovu figuru, visinu, tehničku obučenost, brzinu, percepciju, razmišljanje... I pitate se da li je to ta cena? Koliko god da su plaćeni je malo. To su lideri - završio je srpski trener.

Crvenu zvezdu očekuje veliki posao, a najvatrenije pristalice sigurno će maštati kako sutra može da se ponovi antologijsko novembarsko veče, kada su crveno-beli oborili budućeg prvaka Evrope. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading