IVIĆEV KRASNODAR NA SPEKTAKULARAN NAČIN ZADRŽAO PRVO MESTO: Na zimsku pauzu sa vrha ruskog prvenstva!

Autor:

Sport

10.12.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgledalo je kao da nema nade

IVIĆEV KRASNODAR NA SPEKTAKULARAN NAČIN ZADRŽAO PRVO MESTO: Na zimsku pauzu sa vrha ruskog prvenstva!

Foto: www.profimedia.rs

U Rusiji se odigralo poslednje 18. kolo pred početak zimske pauze koja nas očekuje. Vodeći Krasnodar je dočekao CSKA iz Moskve u velikom derbiju i samo pobeda je domaćem timu osiguravala završetak jesenje polusezone na prvoj poziciji. 

Meč je obilovao šansama, ali za - gostujući tim. Moskovljani su bili mnogo bolji tim na terenu i imali su dosta bolje šanse, ipak, po nepisanom pravilu, u samoj završnici susreta stigla je kazna. 

Krasnodar do 87. minuta nije imao pravu priliku za gol, dok je CSKA ređao šanse. A, onda je Spertsjan pogodio preču Akinfejevog gola. Pomislili su navijači Bikova da je to bila ta dugo čekana prilika koja je otišla u nepovrat, ali, ubrzo je atmosfera na stadionu došla do usijanja. Ivićev tim je dobio korner, Spertsjan je centrirao nisko, a Krivcov odmah raspalio ka golu i pogodio. Dovoljno da lansira Krasnodar na prvo mesto tabele na kraju jesenjeg dela prvenstva.

 

 

I pored gola Krivcova, heroj domaćeg tima je definitivno čuvar mreže Sazonov. Samo u poslednjih deset minuta je čudesno odbranio dve šanse Fajzulajeva i zadao saigračima da ipak nekako u napadu izvedu neki trik koji bi im doneo pobedu, a Sportsjan i Krivcov su znali to da ispoštuju.

Očekuje nas sada duga pauza u hladnoj Rusiji sve do marta, kada se nastavlja izuzetno uzbudljivo tamošnje prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading