GOTOVO JE! Premijer Izraela direktnom porukom izazvao ZEMLJOTRES u svetu, čeka se odgovor Hamasa

Autor:

Svet

10.12.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Izraela ubeđen je da će se od naredne nedelje videti početak kraja rata

GOTOVO JE! Premijer Izraela direktnom porukom izazvao ZEMLJOTRES u svetu, čeka se odgovor Hamasa

Foto: Tanjug/AP

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da se u proteklih nekoliko dana "desetine Hamasovih terorista" predalo izraelskim snagama, što, kako je ocenio, predstavlja "početak kraja Hamasa".

- Proteklih dana desetine Hamasovih terorista predalo se našim snagama. Položili su oružje i predali se našim hrabrim borcima - rekao je Netanijahu u video obraćanju, a prenosi Tajms of Izrael.

On je naveo da to što su se Hamasovi borci predali izraelskim snagama pokazuje neuspeh Hamasa i njegove borbe protiv Izraela.

- Biće potrebno još vremena, rat je i dalje u punoj snazi, ali ovo je početak kraja Hamasa. Kažem teroristima Hamasa: Gotovo je. Nemojte da ginete za (lidera Hamasa Jahju) Sinvara. Predajte se - sada - rekao je Netanijahu.

Savetnik za nacionalnu bezbednost Izraela Cahi Hanegbi ranije je kazao da Izrael "nema drugu opciju nego da eliminiše" Hamas i ubije lidera te organizacije Jahju Sinvara.

On je odbacio pisanje medija da je administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena zatražila od Izraela da do kraja godine okonča vojne operacije u Pojasu Gaze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading