STANKOVIĆ EVROGOLOM REŠIO MEČ U IVANJICI: Gol koji će se DUGO pamtiti! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna pobeda za Čukarički

STANKOVIĆ EVROGOLOM REŠIO MEČ U IVANJICI: Gol koji će se DUGO pamtiti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

U sklopu 18. runde Superlige Srbije Javor je dočekao ekipu Čukaričkog.

Ovaj meč važio je i za najuzbudljiviji danas, a definitivno je i opravdao taj epitet.

Gosti su slavili rezultatom 1:2, ali nakon utakmice najviše se, potpuno opravdano, priča o pobedničkom golu Brđana koji je postigao Nikola Stanković.

Mladi fudbaler je "zategao praćku" na samom kraju meča u 88. minutu, te iz volej udarca sa više od 20 metara doneo pobedu Čukaričkom. 

Tim Igora Matića je već jednom na meču imao prednost, kada ih je u vođstvo doveo Đorđe Ivanović u osmom minutu, dok je timu iz Ivanjice izjednačenje doneo Radivoj Bosić 10 minuta po početku drugog dela igre. Rezultat 1:1 stajao je na semaforu sve dok se nije dogodila pomenuta "bomba" Stankovića.

Fudbaleri Čukaričkog se nalaze na petom mestu na tabeli sa 26 bodova, dok je Javor deseti sa 20 poena. Brđani će u narednom kolu na svom terenu dočekati IMT, dok će tim iz Ivanjice gostovati ekipi TSC u Bačkoj Topoli.

Ranije danas, odigran je još jedan duel između Radnika i Voždovca koji je završen remijem 1:1. Zmajevi su poveli u Surdulici preko Flemingsa, da bi igrač istog tima Đorđević postigao autogol devet minuta pre kraja susreta. Ostalo je da se odigra još jedan meč do kraja dana u kom IMT dočekuje Novi Pazar na "krovu". Rezultat na poluvremenu trenutno je 0:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading