FILMSKA AKCIJA HAPŠENJA ŠKALJARACA - OBJAVLJEN SNIMAK! Podmetnulli bombu po kola na Cetinju! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.12.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica muškaraca, bliskih škaljarskom klanu uhapšeni zbog pokušaja ubistva na Cetinju.

FILMSKA AKCIJA HAPŠENJA ŠKALJARACA - OBJAVLJEN SNIMAK! Podmetnulli bombu po kola na Cetinju! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@PolicijaCG

Tri muškarca - B.P. (34), V.V. (28) i V.V. (28) uhapšeni su zbog pokušaja ubistva na Cetinju u Crnoj Gori, 13. septembra, a kako se navodi, radi se o visokorangiranom pripadniku škaljarskog klana i dvojici koji se u policijskim evidencijama vode kao bliski toj kriminalnoj organizaciji.

Hapšenje pomenutih muškaraca su sproveli službenici sektora za borbu protiv kriminala kojim rukovodi pomoćnik direktora UP Lazar Šćepanović.

Uprava policije Crne Gore objavila je i snimak njihovog hapšenja gde se vidi kako pripadnici policije upadaju u kuću i hapse dvojicu osumnjičenih.

 

 

Sumnjiče se da su pokušali da postave improvizanu eksplozivnu napravu ispod automobila ''Tojota Rav4'' koji koristi G.S. sa Cetinja.

Podsetimo, "Škaljarski" klan nastao je od takozvane Kotorske grupe nakon što je 2014. godine u Valensiji nestala veća količina kokaina. Tada su nastale dve kriminalne grupe ''Škaljarski klan'' po naselju u Kotoru - Škaljari i ''Kavački klan'' po naselju - Kavač, takođe u Kotoru.

Vođe ''Škaljraskog klana'' su po nastanku klana bili Jovica Vukotić i Igor Dedović, koji su kasnije likvidirani.  Od 2014. godine, kada je došlo do cepanja Kotorske grupe, traje rat kavačkog i škaljarskog klana, a na desetine pripadnika oba klana je tokom godina sukoba ubijeno u surovim likvidacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading