ŽENA DIGLA U VAZDUH ''ŠKALJARCA''? Otkriven ključni dokaz, aktivirala bombu i ostavila tragove!

Autor:

Hronika

05.12.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragovi pronađeni na mestu likvidacije Jasminka Šahovića vode do ženske osobe.

ŽENA DIGLA U VAZDUH ''ŠKALJARCA''? Otkriven ključni dokaz, aktivirala bombu i ostavila tragove!

Foto: Printscreen

Jasminko Šahović, koji je označen kao pripadnik škaljarskog klana ubijen je pre skoro dve godine u Podgorici kada je eksplodirala bomba postavljena pod njegov automobil.

Istraga vezana za njegovo ubistvo je sada dovela do DNK traga koji pripada ženskoj osobi, te se sumnja da je upravo ona aktivirala podmetnutu bombu.

Na mestu zločina pronađen je DNK, koji bi mogao da bude ključni dokaz i trag koji vodi do ubice.

- Na mestu likvidacije nađen je opušak od cigarete bele boje. Detaljnom analizom utvrđeno je da se na opušku nalazi biološki materijal osobe ženskog pola, što istražitelje navodi na zaključak da je, još uvek, neidetifikovana žena umešana u zločin - kaže izvor za Kurir i dodaje:

- Nije utvrđen identitet osobe čiji je opušak pronađen, a izolovani DNK trag se ne poklapa ni sa jednim tragom koji se nalazi u postojećoj bazi podataka crnogorske policije. I dalje se radi na utvrđivanju identiteta ženske osobe koja je bacila popušenu cigaretu na mesto zločina i utvrđuje se njena tačna uloga, ali za sada se sumnja da ima veze sa nemilim događajem.

Republika

Foto: Printscreen

Jasminko Šahović, ubijen

Podsetimo, Jasminko Šahović je ubijen 17. januara prošle godine u naselju Tološi u Podgorici, kad je eksplodirao njegov automobil. Crnogorski mediji tada su preneli da je Šahovićevo telo od siline detonacije izletelo kroz šoferšajbnu, a da su nakon eksplozije ulicom odjekivali meci koje je aktivirala eksplozija, jer je ubijeni kod sebe imao pištolj.

Odbukcioni nalaz pokazao da je detonacija "škaljarcu" raznela noge i levu šaku.

- Takođe, navodno su utvrđeni višestruki prelomi obe butne kosti, jedno stopalo je od ekpslozije odvojeno od ostatka tela. Šahović je u trenutku eksplozije imao alkohola u krvi - kaže izvor upoznat sa slučajem i podseća da je supruga ubijenog prepoznala po tetovažama.

Motiv njegove likvidacije još uvek nije utvrđen, a kako je označen kao član škaljarskog klana, sumnja se da je i on još jedna žrtva u ratu klanova.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović rekao je za pomenute medije da nije neobična situacija da devojke preko svojih momaka uđu u kriminalni milje.

- To se ne dešava lako, one prolaze niz testova, odaju im određene informacije i polako stiču poverenje u njih i daju im ozbiljnije zadatke. S druge strane, nekim ženama odgovara takav život, jer one pored kriminalaca imaju različite benefite, uživaju u bogatstvu, ne žele da se odreknu luksuza. Pojedinim ženama je takođe uzbudljiva i sama pomisao da budu u okruženju kriminalaca - objasnio je kriminolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading