SRPSKI GOLMAN MENJA KLUB: "Završio" posao Dekiju Stankoviću pre nego što je rešio da promeni sredinu

Autor:

Sport

05.12.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epizodna uloga nije za najbolje golmanske godine, smatra čuvar mreže Debrecina.

SRPSKI GOLMAN MENJA KLUB: "Završio" posao Dekiju Stankoviću pre nego što je rešio da promeni sredinu

Foto: dvsc.hu

Bliži se kraj polusezone u mađarskom šampionatu, a i rastanak srpskog golmana Marka Miloševića od saigrača u Debrecinu. Sjajni srpski čuvar mreže se posle tri godine u Kazahstanu preselio u Mađarsku, ali je došlo vreme za novu selidbu. Mada to nije nešto što su hteli da čuju navijači Debrecina, Milošević će definitivno na zimu potražiti novi klub i veću minutažu od one u Lokiju, pošto ima tu opciju ugovoru iako je isti do kraja sezone 2023/24.

Foto: dvsc.hu

Marko Milošević

Odlične epizode imao je Marko Milošević u Debrecinu, ali epizode nisu ono što sa 32 godine želi čovek koji je u Kazahstanu najpre odbranama direktno spasao Kaspi opstanka, a onda i bio deo šampionske ekipe Astane. Bivši kapiten Zemuna i golman Voždovca i Napretka će u narednim sedmicama odlučiti o novoj sredini za nastavak karijere. Upečatljive su mu bile partije u Mađarskoj protiv Ferencvaroša, koji nijednom nije pobedio u duelu sa Debrecinom kad je Srbin bio na golu. Milošević je bio među zaslužnijima za pobedu na gostujućem terenu, ušao je u 20. minutu u igru i bio deo pobede nad Ferencvarošem od 3:1. Pun stadion, trebalo je to da bude proslava titule, ali ipak ne. To je bila jedna od onih kapi Stanislava Čerčesova koja je već prelivala, a reakcija Fradija bilo je dovođenje Dejana Stankovića.

Debrecin je trenutno četvrtoplasirani tim mađarskog šampionata sa sedam pobeda na 14 mečeva, dva remija i tri poraza, dok po meču tim Srđana Blagojevića primi blizu 1,4 gola, a postigne nešto više od 1,6.

Republika

Foto: dvsc.hu

Marko Milošević

Milošević je ponikao u Zemunu čiji je bio kapiten u Superligi od 2017. do 2019, branio je još za Grafičar, Pazovu, Smederevo, Sinđelić, Voždovac, Napredak, Kaspi i Astanu, a sada je vreme za 12. klub u 14 godina dugoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading