SAZNAJTE KOJI JE NAJROMANTIČNIJI DAN U DECEMBRU: Bliži nam se magičan trenutak, evo kako će to uticati na vaš znak

Autor: N.J.

Lifestyle

06.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec prepun prelepih trenutaka.

SAZNAJTE KOJI JE NAJROMANTIČNIJI DAN U DECEMBRU: Bliži nam se magičan trenutak, evo kako će to uticati na vaš znak

Foto: Shutterstock

Par u zagrljaju

Astrolozi predviđaju da će 9. decembar biti najromantičniji dan u mesecu, zahvaljujući poziciji Venere u Škorpiji i retrogradnog Jupitera u Biku. Ova astrološka kombinacija će ojačati želju za dubljim vezama i doneti dodatnu sreću svima koji budu otvoreni za njen uticaj.

Ovan

Pripadnici znaka Ovna snažno će osetiti energiju Jupitera koja će ih gurnuti ka izobilju. Ovo je pravi trenutak da razmisle o tome kako mogu da unesu još više ljubavi i radosti u svoj život. Promene koje budu napravili mogu značajno uticati na sadašnje i buduće odnose.


Bik

Zvezde vam donose važnu priliku da se razvijate kroz ljubav. Ako ste u vezi, ovo je odlična prilika da se još više povežete sa svojim partnerom, ali za samce, sada je vreme da se usredsredite na to kako možete da izgradite jače ljubavne veze u budućnosti.


Blizanci

Vreme je da se usredsredite na svoje dnevne navike i rutinu. Da li sebi pružate dovoljno ljubavi? Možete li vaš partner i vi da uspostavite ritual koji bi vas više povezao? Kako možete da unesete više opuštanja, radosti i zadovoljstva u svoj život?

Foto: pixabay.com

Blizanci treba da se usredsrede na rutinu


Rak

Otkrićete snažnu vezu između ljubavi i prijateljstva. Ako ste slobodni, možda ćete otkriti da među vašim prijateljima postoji neko ko bi mogao biti više od toga. Za one u vezi, ovo je prilika da se vaš partner i vi vratite osnovama i pronađete načine da budete prijatelji jedno sa drugim, piše "Sensa".

Lav

Obećava vam se napredak na polju karijere, što će se pozitivno odraziti i na vaš ljubavni život. Napredovanje na poslu će vam pomoći da povećate samopoštovanje, olakšavajući vam povezivanje sa ljudima i otkrivanje načina da se još više približite onima koji vam najviše znače.

Device

Vreme je da izađete iz svoje zone udobnosti i proširite svoje vidike. Ako ste u vezi, važno je da tokom ovog perioda zaista slušate svog partnera i pokušate da razumete njegov pogled na svet. Ako ste slobodni, isprobajte neku novu, neobičnu aktivnost - možda ćete tamo upoznati nekog posebnog.

Foto: shutterstock

Proširite svoje vidike i isprobajte neobičnu aktivnost


Vaga

Tokom celog meseca bićete pod snažnim uticajem Venere, koja vam pomaže da slušate svoje srce. Sada je vaša prilika da izrazite svoja osećanja u vezi. Čak i za samce, važno je da pratite svoja osećanja i možda ćete usput sresti nekoga ko će postati važan deo vašeg života.

Škorpija

Današnji dan je romantičan i idealan za raščišćavanje starih nesporazuma. Ako si u vezi, iskoristi priliku da otvoreno porazgovaraš sa partnerom o svemu što te muči i da izraziš svoja osećanja. Ako si slobodan, budi autentičan i pokaži svoju pravu energiju - upravo će ta autentičnost privući nova i značajna poznanstva u tvoj život.

Strelac

Današnji dan te podseća da je vreme da uneseš nove navike i rutinu u svoj život. Možda je pravi trenutak da uspostaviš zanimljiv ritual koji će te još više povezati sa partnerom, ili da posvetiš više ljubavi sebi kako bi privukao/la partnera u svoj život.

Jarac

Očekuje te veliki talas strasti koji može da te malo preplasi, ali astrolozi savetuju da jednostavno prihvatiš ono što se dešava i iskoristiš to za sebe. Priušti svojoj boljoj polovini romantičan izlazak, a ako si slobodan/a, odlazak na žurku može biti prilika da se opustiš i uživaš.

Vodolija

Univerzum će ti pomoći da shvatiš koliko uživanja može da utopli tvoj dom. Ako si u vezi, primetićeš koliko topline ti i tvoj partner stvarate zajedno, a ako si slobodan/a, kada se osećaš prijatno u sopstvenoj koži, privući ćeš i zanimljive ljude.

Riba

Vreme je da otvoriš oči i prihvatiš svoj ljubavni život onakav kakav jeste. Često postavljamo nerealna očekivanja, ali sada je prilika da prihvatiš lepotu koju nudi nesavršenost. Kada se pomiriš sa situacijom u kojoj se nalaziš, otvorićeš prostor za posvećenije veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading