POGINUO TURISTA NAKON SKOKA SA BANDŽIJA! Nezamisliva tragedija zbog ADRENALINA! (VIDEO)

Autor:

Svet

05.12.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan sasvim običan dan za 56-godišnjeg Japanca završio se tragično nakon što je odlučio da isproba bandži skok sa tornja Makao.

POGINUO TURISTA NAKON SKOKA SA BANDŽIJA! Nezamisliva tragedija zbog ADRENALINA! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/Skypark by AJ Hackett

 Iako je ovo iskustvo trebalo da bude uzbuđujuće i adrenalinsko, nažalost, završilo se kobno po ovog hrabrog turistu.

Nakon skoka sa visine od oko 232 metra, Japanac je počeo da oseća nedostatak vazduha, što je navelo osoblje da odmah reaguje i pozove hitnu pomoć. Iako je brzo prevezen u bolnicu, nažalost, lekari nisu uspeli da mu pomognu i ubrzo je proglašen mrtvim.

Bezbednosni rizici i preporuke



Ovaj tragični događaj baca svetlo na bezbednosne rizike koji mogu biti povezani sa ekstremnim sportovima poput bandži skakanja.

Prema bezbednosnim savetima, ljudi sa određenim zdravstvenim problemima, poput visokog krvnog pritiska, astme i dijabetesa, trebalo bi da pažljivo razmotre odluku o učešću u ovakvim aktivnostima. Takođe, važno je da osoblje bude upoznato sa potencijalnim zdravstvenim izazovima kako bi mogli da pruže odgovarajuću pomoć u slučaju hitnosti.



Reakcija i saučešće



Kompanija AJ Hackett Macau Tover, koja upravlja Skajparkom sa kog je Japanac skočio, izrazila je duboko žaljenje zbog "medicinske situacije" koja se dogodila, pružajući najiskrenije saučešće porodici nastradalog turiste.

Učestalost sličnih incidenata



Nažalost, ovo nije prvi put da se ovakav tragičan događaj dogodio. U prethodnim godinama, slični incidenti su se desili širom sveta, ukazujući na značaj pažljive procene rizika i bezbednosnih mera prilikom učešća u ekstremnim sportovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
pinokio

05.12.2023 15:14

ovaj Japanac umislio da je Aleksandar Vucic i da kao ON moze sve . Jedan je Aca Srbin , vozi avione, skace , spasava davljenike, podize BDP , deli plate , penzije, uci ribe da plivaju , opravlja respiratore , vakcinise , poradja . Ma sve I ne spava danima , radi 48 sati dnevno . E pa gospon Japanac , preterao si malko .