PARTIZAN OSLABLJEN PROTIV VOJVODINE: Duljaj ne može da računa na miljenika Grobara

Autor:

Sport

30.11.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog puta ipak neće moći na teren

PARTIZAN OSLABLJEN PROTIV VOJVODINE: Duljaj ne može da računa na miljenika Grobara

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović, Svetozar Marković i Nemanja Nikolić

Povratak Mateusa Saldanje (parni žuti kartoni) i Aranđela Stojkovića (problem sa stopalom) svakako je dobra vest za Partizan pred predstojeći derbi protiv Vojvodine, ali ima i loših vesti za trenera Igora Duljaja.

Za sastav Partizana pred meč koji će biti odigran u subotu od 15:30 časova neće moći da konkuriše miljenik Grobara Nemanja Nikolić.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić

 

Nikolić je zaradio virus još pre dve sedmice, ali je rovit sve vreme trenirao i igrao, dok je minulog vikenda protiv TSC praktično bio primoran da u takvom stanju nastupi, pošto je bio jedini izbor stručnog štaba usled izostanka Saldanje.

Kao posledica toga, situacija sa virusom napadača se pogoršala, te popularni "Taki" prethodnih dana praktično nije ni trenirao, već je podvrgnut lečenju koje još uvek traje, pa će sigurno propustiti duel sa klubom iz kog je letos pristigao u Partizan.

Pored Saldanje i Stojkovića, još jedan povređeni igrač se uspešno oporavlja od povrede butnog mišića - Ksander Severina, te se očekuje njegov povratak na teren ubrzo.

U dosadašnjem delu sezone Nemanja Nikolić je odigrao 19 mečeva za Partizan, imajući pritom uglavnom ulogu "zlatne" rezerve, ali je zalaganjem i borbom na terenu kupio navijače crno-belih. Postigao je četiri gola i upisao isto toliko asistencija, od kojih su neki pogoci i dodavanja bili ključni za klub iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading