PARTIZANOV HEROJ NEMANJA NIKOLIĆ: "Golove posvećujem MAJCI i SESTRI"!

Autor:

Sport

26.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio radost pouzdani napadač.

PARTIZANOV HEROJ NEMANJA NIKOLIĆ: "Golove posvećujem MAJCI i SESTRI"!

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić igra fantastično ove sezone. Iako često ulazi sa klupe, upravo njegovi golovi pogurali su Partizan ka pobedi nebrojeno puta ove sezone. Pravi "džoker" Igora Duljaja zablistao je u Kragujevcu u pobedi nad Radničkim 4:0, a kako sam kaže sve je plod timske igre.

 - Nikad ne želim da stavljam sebe u prvi plan, moram da priznam da su mi kod oba pogotka saigrači odlično asistirali, pa je samim tim meni ostao lakši deo posla. Naravno da mi prija što sam se upisao u strelce, a pogotke bih posvetio mami i sestri koje su danas bile na stadionu. Na stranu sve, uvek će iskočiti pojedinac koji će doprineti rezultatu, ali najbitnije je da Partizan ređa pobede - rekao je Nikolić.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić

 

Ne smeta mu uloga sa klupe.

- Nije bitno da li sam starter ili ulazim sa klupe. Svako želi što više da igra, međutim odluke šefa Duljaja niko ne treba da preispituje, posebno dok nam ovako dobro ide. Lično sam zadovoljan svojim učinkom i uticajem na igru i uvek ću svoju ulogu podrediti timskom uspehu! Nikada i nisam bio opterećen individualnom statistikom, ali samo neka se nastavi ovako, ne bunim se - dodao je špic crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Aldo Kalulu

 

Podrška saigraču i slavlje sa Kaluluom.

- Svi treba da se držimo kao jedan, a strani igrači pre svih treba da osete podršku, jer je možda na njima veći pritisak i očekivanja navijača. Nekad će biti bolje, nekad gore, ali u ovim trenucima svi dišemo kao jedan i iz te hemije i dobre atmosfere su se izrodile pobede u nizu - kaže Nikolić.

Partizan ne sme da gleda stanje na tabeli.

- Da se ne obaziremo na stanje na tabeli i neke moguće projekcije. Da treniramo kao i do sada i da svaka naredna utakmica bude najvažnija. Mi smo profesionalci i moramo zadržati fokus za dalji tok sezone. Na nama je da dobrim igrama i zalaganjem opravdamo trenutnu poziciju, a na kraju ćemo svoditi račune - završio je Nemanja Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading