TIM IZ BAČKE NADA SE TRIJUMFU! Lazetić: Puni smo samopouzdanja

Autor:

Sport

29.11.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TSC dočekuje Vest Hem

TIM IZ BAČKE NADA SE TRIJUMFU! Lazetić: Puni smo samopouzdanja

Foto: Starsport

Trener TSC-a Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole dočekuju sutra (18.45, Arena sport) Vest Hem u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope. Iako je situacija na tabeli trenutno nepovoljna za srpski klub koji ima svega jedan osvojen bod, trener Lazetić ističe da ekipa neće odustati od borbe za treće mesto koje bi im omogućilo nastavak evropskog takmičenja u Ligi konferencija.

- Tinja nada, nadamo se i dokle god postoji bilo kakva šansa, pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman i da završimo kao treći u grupi. Očekivanja su uvek najveća moguća, bez obzira na protivnika, tako se i pripremamo - poručuje Lazetić.



Sa devet bodova, Vest Hem i Frajburg se trenutno nalaze na pozicijama koje vode u dalje takmičenje, dok TSC ima svega jedan bod. Uprkos tome, Lazetić ističe da će njegov tim pružiti sve od sebe u narednim utakmicama.

- Verujemo da ćemo već sutra pokušati da se približimo trećem mestu i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o tome da li ćemo prezimiti u Evropi -  dodaje trener TSC.


Nakon ubedljive pobede nad Partizanom, fudbaleri TSC- ulaze u duel sa Vest Hemom sa dodatnim samopouzdanjem. Trener Lazetić ističe da očekuje bolju igru svog tima, kako u defanzivi, tako i u posedu lopte.
- Sa samopouzdanjem iz poslednje utakmice i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti dosta bolji i da ćemo biti opasniji kada je lopta u našem posedu - ističe Lazetić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading